Tips alá musica

Sidor värda att kolla in och njuta av, om ni är into balkan / Gipsy musik off course...och lite annat :-D


http://www.balkanbeatbox.com/


http://www.kulturshock.com/


http://www.gogolbordello.com/


http://www.esma.com.mk/


http://www.lopicic.com/


http://www.andragenerationen.com/


Annan musik

http://www.dmband.com/


http://www.robertrandolph.net/


http://www.asgjesikurdielli.com/


Now...dance and enjoy!


image52

bara för att det e gulligt

nej det är inte mina tatoos....but ooooohhh så cute=)

image51image50

CipiRipi eating KikiRiki ®

hey a din qe fraerin e ki gay, ftyren e ki llom e bethen e ki okej
kshtu qe, dridhe prapanicen, tash deshe maicen po du me ta pa cicen

kesh i pit me raki rushi, e pash njonen kish ardh prej gjermanis thash hajt ta mushi mushi
thash:
hello ich bin Lola, du bist nice, ist du drinken einen smirnoff ice?



ursäkta min tyska...den är lite dålig.


Shantel - Bucovina





http://www.bucovina.de/



image49


Shopping

Idag hittade jag några fin fina kläder. Då blir man ju glad. Eller jag blir glad varje gång jag köper något, shopping-beroende? Har samlat på mig en massa shit och använder inte hälften av det jag köper. Hm...kanske smartare att spara pengarna och faktist använda dom till något BRA...typ resa. Anyway.

Jobbat på cafét idag. Jesus Christ, sweet lord vad mycket det var att göra på jobbet idag. Jag fick nästan panik, men hey...lite rabarber & grädde té fixar allt! hihi. Skulle ha fikat med sandra idag, men blev inte av. Hoppas vi kan ses i veckan, det var ett tag sen jag träffade henne. Nu ville jag ju att hon skulle ha med sig sina två underbara, söta...SÖÖÖÖTTTAA kids med sig. fast hon e barnledig. det behövs nog...hahaha.

Måste ringa Alma och be henne uppdatera mig angående Kultur Shock konserten. Jag är i extas. Oohh...hallå fatta kultur shock! oh oh oh...får nog skippa några andra planer jag har haft, så jag kan åka och slösa pengari pengari ala lali lali. eehh...

nääähhee...nu ska jag iväg till my sweet och låtsas baka!

Kosovo 2006

Snnnart är jag där igen....................................................=)

image48

KULTUR SHOCK - COPENHAGEN

Kultur Shock - Copenhagen den 21 mars

OH HELL YEAH ATT JAG SKA DIT!

och så måste jag tacka Alma för att hon håller koll på alla underbara spelningar =)

My beloved musik-guru


image46

image47

Visit Me

oj så drygt...ojoj. Jag vill sova. men nej nej jag slutar om tre och en halv timma. klockan är halv fem och jag är uttråkad. Och jag har ätit en massa dessutom. Ajamen. Vad ska man annars göra? jag har spelat play station, kollat på JP:s filmer, jag har pratat i telefon med min livvakt. HEHE.

Och så tänkte jag lägga in lite bilder för damn vad tråkigt utan bilder egentligen. eller något sånt...ah just det...jag har städat med. det var kul.Tjolahejsan saaaaa! och nu skriver jag bara en massa shit för jag är så uttråkad. och sömnig. oouuhhh....oouuhhh....oouuuuuuhhhhhhhhhh.

Facebook har sina ljusa sidor. För man hittar folk man inte hört ifrån på länge =) aaww she is back. thats nice! får la se om vi finally kommer ses någon gång. If i orkar. bla bla bla bla bla bla...jada jidi jada. Who cares? Not me. Why even write it? cause im uttråkad!!! Och imorgon ska jag jobba natt igen...hm...aja men det är pengar, och för dom pengarna kan jag ha kul. i jul. jul är kul.



image44

EOM

ah lalala....det blev trots allt lite julfirande. Startade med middag och drinkar + öl hos Leo. Det var riktigt nice. Garvade hela kvällen...damn vad skodde är bra på att imitera andra. han borde fan ta mig vinna en oscar på imitationer! O andra sidan så är det släktingar till oss han härmar och imiterar. HAHAHHAHAHHAHAHHA...."kännnner du igen miig? Hovmantorp? va?va?"

MOHAHAHAHAHA.

Sen så blev det att åka till jobbet, där jag är nu. Soft som bara den. Alla sover. och så söta dom var som hade sparat julmat till mig och så fick man en liten present. och Mannes kommentar var: "vad finklädd du var...sånt lägger jag märke till"

I´ve bet you do =) Aaaww...he´s a nice guy. Försöker komma på vad jag ska göra dom närmsta åtta timmarna. Har laddat upp med J.P:s koreanska/Japanska filmer (har aldrig träffat på någon som är såååå tänd på japan). Och sen ska jag bränna lite låtar till J.P så han kan smeka sig själv ditt dom under midnatt. MOOOHAHAHAHHA. han är fan rolig alltså...

Imorgon ska jag träffa Linda eventuellt. hihi. och sen ska jag SOOOVVA. mmmm....sova. mmmm...marabou. och en sak till..,.norska tjejer är verkligen hotta. miiuumm!

have you been a good girl this year?

wiii...igår ringde Lenti och var söt =) Den lilla sötisen med sötaste smile-groparna ever! I sommar ska jag nog tillbringa lite mer tid med honom i Kosovo. och lägga ärtor i hans smile-gropar. MOOHAHAHA!

Blev ingen Malmö igår. Leo blev lite ledsen att jag inte hängde med, men what the fuck sen när jag fick höra att snygga Soni sjöng så blev jag bara....aaa...shoot me! She´s so damn hot. Men det var myspys hos drenusha och ardian istället med massa godis, chips, cookies och te alá hibiskus. Och film då.

oh idag vaknade jag så tidigt som tre på eftermiddagen, oh la la vilka drömmar jag hade. HAHAHAHHA. Det var inte illa. funny bunny. Och jag glömde höra av mig till Linda idag=( men efter julafton och juldagen så är hon all mine. Då ska vi sitta och tjöta. mimimimimimimimimimimimimmmiiiiiii. Imorgon ska jag fira jul med världens softaste Mickelito och Äsch-boy + resten av gänget. jag ska glögga med mig själv till åtta på morgonen. jiihhaa!

och så fick jag världens häftigaste glas av Linda i julklapp. Den ska jag dricka ur. För det är det jag gör, med glas då. Och måste bara få skriva att norska tjejer är hotta.

det var mig! HAHAHHAHAHAHHAHAHA

god jul på alla som förtjänar att ha en god jul, och istället för att köpa jättemånga julklappar så kan man kanske skänka lite pengar till dom som inte har det så gott. Och sen ett nytt år snart. Have a nice new year toooo

boom cika cika boom boom

Terrible helg i stockholm. Inget att skriva om. Fast det var lika bra att det hände, nu vet man vad folk går för. Tjolahej! Växjö igår. Trevligt. Adisa är så damn rolig =)

"Det sägs att konstnärer målar snyggare, bättre när dom är höga"

Adisa: "Då ska jag bli hög så kanske jag blir snyggare"


HAHAHAHAHAHAHA....så skön =) Kalmar. Ska bli trevligt. Ska bli damn gött att jobba iallafall. Finns inget bättre än att vara med folk man vet älskar en och som man kan lita på.

And MMMMmmmmm...she is so MMMmmmmm...! Let me play boom cika cika boom boom =)

B E A T I F U L

ISN`T HE BEATIFUL ORE WHAT? PÅ LÖRDAG FÅR JAG ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN SE HONOM. DET KOMMER UTAN TVEKAN VARA EN AV DOM BÄSTA DAGARNA I MITT LIV. AAAhhhhhhhh!


image40


image41


image42

image43


tyschka

Pretty nice dag. Seg föreläsning med scchhmmiittzzz. Eva Schmitz. Alla dessa tyskar. Dom är överallt. Speciellt i läroböckerna. AAhhh....tyschkarna, einen smartish people. MOOHAHAHA. Orkade inte vakna idag, ville sova sova sova, men nej telefonen ringer hela tiden. Inga intressanta personer så jag svarade inte. hehe.

Aja...intressant uppgift vi fick idag, att observera en viss sak, vi valde att observera folk som sitter och fikar, och se om det finns någon skillnad på hur tjejer beteer sig, deras kroppspråk osv, och killars....eh, man såg skillnad när man väl la märke till det.

jesus vad tjejer ska porra sig=)

Hursom...skulle bara skriva att min mamma är underbar, och jag älskar henne av hela mitt hjärta och hon är min klippa. jag älskar henne för att hon alltid ställer upp och för att hon har ett underbart, stort hjärta. och hon har gjort mig till den jag är idag. Te Dua.

Adios Amigos!


image39

iiiiiiiii

Tänkte på boken  Elva minuter (Paulo Coelho) och just det att om man tänker efter så tar dom flesta saker elva minuter...typ att göra. Lite svårt att förklara, för det är komplicerat. Men det var något jag tänkte på (och som jag har tänkt på innan), Och så tänkte jag på en sak som min mormor berättade för längesedan. Att det var en man som bodde i grannskapet, som sa till alla att det tar elva minuter att dö. I och med att dom flesta tror på Gud i Kosovo, så var det mer en religös sak, att när man dör så tar det just elva minuter för ens själ att lämna kroppen. Och att man känner på sig när man ska dö, elva minuter innan sin död. Det finns säkert andra som har sagt det, men att just det dök upp. Och han lever en. Baci Zenel. och han ser ut som en vandrande zombie, gammal och ensam och äcklig. Men en gång i tiden så var han en respekterad läkare och han hade utbildat sig o London och Saudi-Arabien. Det var han som gjorde en läkar-kontroll på min morfar. En vecka efter det dog han. Men visst var han en bra läkare, och han hade pengar. massa av pengar (enligt han) men dom försvann efter att Tito dog och alla som hade pengar insatta blev av med dom. Så han är bitter än idag.

Han har en affär i grannskapet. Som gick väldigt bra, men nu ser man han sitta där och dricka öl med andra män som inte har någon framtid. MEN JUST HAN? om man tänker på vilket liv han hade innan...och jag kommer ihåg att han hade alltid små rim att komma med. Om man sa tex. HEJ, så kunde han komma med: hej på dej söta flicka, denna läsken ger dig hicka. typ....men nu ser han ut som en uteliggare. Äcklig. Gammal. och alla gör narr av honom. Jag tycker så synd om han.

Men han säger iaf, att det tar elva minuter att dö.

IT´S SO DAMN SCARY.

för man kan koppla ihop så mycket av det som händer i ens liv nu, med det som en gång redan varit. Att allt redan är förutbestämt, generellt. Och att man redan från barndomen har sett "glimtar" av sin framtid. AAhhh...well call me psycho men vaddå...jag tror på det. Att allt har en mening med livet. Visst kan man påverka sitt liv, absolut, men inte i stora drag.

Men just det här med elva minuter...swweeettt lord, jag kommer nog inte sova på hela natten. Att det skulle dyka upp i mitt huvud nu. För jag skulle precis kolla upp en sak i boken (Elva minuter) och så kom jag ihåg det mormor berättade.

Well hallelulijjjaaa!


Word

Du kan inte köpa mig. Du kan inte ens hyra mig. Inget du gör imponerar på mig och kommer aldrig göra det. Jag väljer dom jag vill ha i mitt liv, och dom väljer mig. Spela inte något du inte är, utan var dig själv för du kommer längre med det. Och det viktigaste, var Ä R L I G för det tar dig mycket längre än vad du anar. Tro inte att du är mer än någon annan, för en dag så sträcker du ut din hand och vill ha hjälp, vem kommer sträcka ut sin hand och ge dig den hjälpen då?

när någon gör något för mig så glömmer jag det aldrig. Och om jag kan/när jag kan /när jag vill så kommer den personen få det tillbaka trefaldigt.

Gå aldrig bakom ryggen. Sanningen må göra ont, men lögner och svek förstör min värld i små små bitar. Och den kan även krossa mitt hjärta i tusen bitar. Men det är okej, för jag har superlim. Tala aldrig bakom min rygg. För den dagen jag hör att en person jag bryr mig om sagt något jag inte vet om, den dagen är du/ni ute ur mitt liv för all evighet.

Håll dom du bryr dig om nära, för livet är kort. Se till att ta reda på vilka som vill en väl. Sånt märker man väldigt lätt. Tro inte för en sekund att bara för att du har mycket, ser bra ut, har pengar, har gjort mycket imponerar på mig. Det som ser bra ut i mina ögon är en människa med båda fötterna på jorden. Självdistans.

Respektera alla om du kan, men ge helst respekt till den som förtjänar att få den. Låt ingen trycka ner dig, säg vad du tycker. Och känn dig inte ensam för det finns folk som älskar dig även om du kanske inte ser det. Låt alla ha sin åsikt. Det som är rätt för dig kan vara fel för någon annan. Din syn på saker och ting kan vara helt annorlunda för någon annan. Vad vore vi utan olikheter?

Ge mig respekt när jag förjänar den. Bry dig om mig för att du verkligen bryr dig om mig. Säg inte saker du inte menar. Alla människor är fria och får göra vad dom vill.

Men kom ihåg en sak...att det jag ger till någon,vad det nu än må vara, materiellt eller icke materiellt kommer från djupet av mitt hjärta.

Så...SLUT på all filosofi

Borracha is back

ooooh Hanna är tillbaka från Thailand....tack goooooode gud! =) (hon har bara varit borta i en vecka, men ÄNDÅ.) Alltså...jag har ju saknat henne! hihi, och snart så blir det party ala party. Såååååå kul =)


that´s it people!

JÖTEBÖRJ

Jag kände mig lite impulsiv i onsdags och bestämde mig för att åka till Göteborg dagen efter för att träffa söta Tina =) Det var nice! Tina och Bardha mötte upp mig på buss-stationen och sen gick vi för att äta god sallad på paprika. Gött. Och efter det så fikade vi med Greta Garbo, eller jag menar i greta garbo, eller vänta....vi fikade på ett ställe som hette Greta Garbo. MYS!


Sen efter det så blev det en massa godisköpande and chips, och så hyrde vi film och hade det mysigt hemma hos tina. oh så mysigt dom hade det, och så söta syskon och föräldrar. Ahhh hennes mamma var sååå söt =)

Dagen efter så gick vi runt stan, och sen så träffade jag min shefiiiikkaa, aahh så nice att träffa henne igen, Det var kul. hahahahahha så söt hon är =)


Hursom, hade två jättemysiga dagar med söta tina och hennes söta lillasyster...aaaaawwwwwwwww =) Kjutiga så kjutiga! Men hursom....vad mer ska man skriva? det finns ju bara ett ord:


DET VAR SÅÅÅÅÅÅ MYSIGT OCH LOVELY =)


OCH SE RUSH OUR 3 HAHAHA....FUNNY!


dont fajt pipl! Peace!  (JAG KÄNNER MIG MORDISK FÖR DET GÅR INTE ATT LÄGGA IN BILDER!!) PEACE!


..

Sve je laz

Samo pusta laz

Oh La La ajjj karamba, this is a hot mama!

Lola loves Leona Lewis. And she love´s her song Bleeding Love and It´s all for you

And Leona looks SOOOOOOOOO good to.

And she´s cute.

And I Love her voice.

image38




Gipsy Caravan

TAKE A FUCIKNG LOOK AT THIS, AINT THIS MUSIC FORE THE HEART AND SOUL?? OH MY GOD...JAG ÄR SÅ GLAD FÖR ATT JAG FICK SE ESMA REDZEPOVA! OCH FANFARE=) this is just a big piece of my life...music =)


OOOHHHHH....I FRAMTIDEN: GIPSY FESTIVAL I NEW YORK MED SHEEEFFIIIKKAA

Balkan i say....balkan....


http://youtube.com/watch?v=PH0klSpwY0M&feature=related



BÄSTA  EVER...check out the duet with esma i början....


http://www.youtube.com/watch?v=_VDYzjRDZ8I





http://www.sparka-tillbaks.nu/

Dags att påminna igen

http://www.sparka-tillbaks.nu/




image37

Reaggaton alá Goce

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH.......aaaahhhhhhhHHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA
Jag...garvar...ihjäl...mig!  Kul kväll igår. Nice att se folk man inte sett på lääänge. Oh sen att se Goce dansa...det var en höjdare. Tänk er en 40-årig mafiozo stå och shaka as till en reaggaton låt. ALLA TIDERS! HAHAHAHA


Vissa tjejer är så patetiska! - så...så...patetiska.


Kul kväll igår. Nice att se folk man inte sett på lääänge.