OOOhhhh im cooommiinngg

ALLTSÅ....FATTA ATT JAG ÄR SÅ GLAD!

28 MARS, SHANTEL & THE BUCOVINA CLUB, SÖDRA TEATERN, STOCKHOLM

Biljetten är bokad. Nu ska jag bara se till att Stella my Star följer med. (ALMA MED FÖR FAN!) And then im gonna dance my as off untill dawn!

PEOPLE...jag har aldrig sett dom live, men jag tror att detta kommer bli en jävligt bra spelning...sweet lord, boka biljett. Ni kommer inte ångra er!


aj aj aj aj!

WIII

Då är man i Kalmar. Love Love. Älskar att bara få träffa alla. hihi. Imorgon kommer det bli big party, my brother är nämligen festarrangör och nu ska han ha premiär, damn det kommer bli fett imorgon.

Im so there, sprutar christal på alla läckerbitar. HAHAHAHHA. Living like a playyyaaa

nä orkar inte skriva.

Jag har skrivit värsta feta låten yo

När man har tråkigt, och är störd i huvudet, så skriver man sånna här låtar. By me:

I den kapitalistiska skogen, där bodde en familj
och Hitler lagar plättar och Stalin lagar sill

Oohhh Freud satt på toa o lagade marmelad
då kom Pavlo och fråga vad det var
Håååålll käften lilla Pavlo det angår inte dig, för det jag har i pottan ska jag ge till dig.

Bush satt och kollade på Tv, Usama dansade tango med en neger från Bongo
Då hörde man ett skrik från Durkheim som sa till Marx; DITT JÄVLA LILLA MONGO!

Mitt i hela den här röran, så ser man ett litet leende från Pol Pot, som smygtittar på Hitler´s kärring Eva och tänkte; "wow vad hon var hot".

Eva den ariska söta saken, bestämde sig för att visa baken. Hon flashade även sina tuttar för några Hell Angels knuttar.

Sokrates och Einstein lekte kurragömma, och en Gay liten Napeoleon skrek till påven, VEM fan tror du att du är, mig har du inte rätt att döma!

Jesus och Muhamed brände judarnas Torah, FY FAN tänkte Sharon,din jävla lilla hora!
Vi ska kriga mot er muslimer, ni kommer förlora!
Jesus själv, han bara log och ett djupt bloss ur sin haschpipa han drog.
Lala Li, Li la la, Ouuh denna rökan var bra att ha!

För att sätta stopp för denna festen, såg dom Moder Theresa komma ridandes på de vita hästen

Med sig hade hon Bazooka, hon skrek; NI ÄR FAN INTE RIKTIGT KLOKA!
Då blev Den heliga Maria pissed off och skrek tillbaka; DIN GAMLA SLAMPIGA TOKA!

Det hela slutade med försoningsex.
talking doesnt make peace.
Sex does. HAHAHA

=)

"Vi skrattar tills vi dör"

Hit it sing it...hit it!

Idag fick jag nycklarna in my hand. Oh litet...men oh en stor dusch! Då är allt okej. Då gör det inget. Det är Helt okej. Ett råtthål med en stor dusch. Och fräschare. Mihihihihi.

Imorgon får mina slavar komma hit och hjälpa mig, dom blir nog rätt glada över att det finns hiss...sist fick dom bära som djur. MOHAHA. Kanske bjuder man på lite saft oh bullar för att dom är så söta som hjälper till. MEN BARA KANSKE! Sen blir det Kalmar till Torsdag. Måste fixa med lite saker. Och så ska jag träffa min milleeeee! Aww, saknar henne. hehe, igår fulade vi oss på msn, och detta är ju bara en sak som flumm-mille säger;

"Hallå...när du kommer hit så fikar du,jag, leo o drena. Bara vi tjejer. Och sen dår vi av skratt. It´s your child"

"Men mille...vaddå it´s your child? HAHAHA"

"Ja..du vet, resputia säger ju så i filmen Norbti, TAKE THE TEST TAKE THE TEST IT´S YOUR CHILD"

"hahahaha, okej vi kan dö av skratt. Vi kan utplåna oss själva. Bryta någon nacke och så...take the test.

aja...det är mycket roligare irl. Kanske...happ, imorn blir en stressig dag. It´s a hallelulija moment!

själv förskönande bild?

Tänkte på en sak idag. Tänkte på hur några vänner till mig, eller rättare sagt två av dom, "förskönar" sin bild av sig själva. Om dom gör det medvetet eller omedevetet, det låter jag vara osagt (medvetet...) Alltså, inser dom att de lurar sig själva? För din omgivning kan du inte lura, kanske för ett tag, men inte för alltid. O andra sidan så måste dom veta att de lurar sig själva, för man vet alltid sanningen själv. Innerst inne.

Och en av dessa är ändå en väldigt stark tjej som har sin egen vilja (det där med "egen" vilja kan man diskutera i evigheter...)Eller kanske är det jag själv som har fått den bilden av henne som stark och självständig? hursom, så är det inte längre den bilden jag har. Jag har ingen negativ bild av henne nu, inte alls. Utan jag ser henne på ett annat sätt, mer som en rätt svag tjej som inte kan släppa det förflutna, och försöker leva sitt liv nu, som det var då. En annan sak är även alla klagomål man hör dag in och dag ut. VARFÖR? GÖR NÅGOT ÅT DIN JÄVLA TILLVARO OM DU INTE TRIVS! Det är inte alltid jag trivs med allt och alla, men hey thats life and thats they way it´s suppose to be.

Om du jobbar för mycket, så jobba mindre. Om du är hemma jämt och aldrig går ut, så se till att göra det då. Jag menar, svårare än så är det inte. Trivs du inte i ditt förhållande? GÖR NÅGOT DÅ. Varför tjata om att det inte funkar. Har du försökt få det att funka? Well how nice, and it didn´t make any difference? jaha, men då så kan man göra ett val; Göra slut, ta en paus, slampa runt med andra ett tag. Jag står inte ut med folk som ska klaga åt allt, vartenda liten sak. När du själv kan göra något åt det.

Jag gör kanske inte så mycket åt min tillvaro, men jag klagar inte heller. För jag vet att jag är den enda som jag kan "skylla" på. Och sen för att bara få detta klart, så tro aldrig att du är mer än någon annan, NÄR DU INTE ÄR DET. Det var det jag menade med att försköna bilden av sig själv. Folk med respekt, självdistans, verklighetsuppfattning och personlig stolthet - respect to you all,

Resten är bara losers som inte kan hantera att jag kan göra vad jag vill och du har fastnat i ditt eländiga liv, med din tråkiga partner och ditt tråkiga jobb. Lev inte ert liv genom mig, utan skaffa ert ett eget. ANNARS DANCE & BE HAPPY

Familija in diasporija

Min musik-informatör Alma, informerade mig idag om att, Shantel & The Bucovina Club ska ha spelning i El Stockholmo. Oh Yeah! Fick sms:et av Alma när jag satt på seminarium, blev så till mig så jag inte kunde koncentrera, ett dugg.

Oh Oh Oh Oh Oh jag ska så dit. Saving some cash vore bra. Om man ens ska ta sig dit. hehe.

And sen kultura diktatura, oh la la Kultur Shock i Copenahagen. Jag vill jag vill jag vill, jag ska jag ska jag SKA!! oh sen blev jag glad för idag såg jag att jag hade klarat den sista delkursen, hallelulja, då var den första terminen avklarad with njema problema =)

Det är SÅ mycket jag vill göra i sommar, och som jag kan göra denna sommaren, men annat kommer i vägen. Måste åka till Kosovo, annars hade jag stannat här under hela sommaren och gjort lite småroliga, finurliga saker. MOOAHAHA. Oh bröllop, oh vad kul vi ska ha oh oh oh!

och sen vill jag till Monte Negro. Jag och Vjollca in Monte Negro, it´s gonna be caos! och senaver och sebi, dom måste jag dra med. Tydligen så skulle Leo dit med sin husband, dom små kåtbockarna! hehe. DET ÄR NÅGOT JAG SER FRAMEMOT OM DET BLIR SÅ ATT JAG HAR TID ATT ÅKA. AJ AJ AJ MONTE NEGRO, HERE WE COME HERE WE GO. My familija in diasporija!

Oh snart kommer miss albanish hem från India India, curry curry hurry hurry. Och snälla söta rara har köpt ett buddha-halsband. AAAwww. Nä nu ska jag fixa o dona!

Dance & Be Happy!

Steve Urkel proffesor

wwwwwiiiii! Jag ska göra mina grannar galna, så från och med idag (startade vid klockan 13.00)så har jag hög musik, väldigt högt. Dom ska få något att lyssna på...from my speakers you can hear " I´ll lick your ice-cream if you lick my lollipop". För enligt min granne under mig så: "Höööör hon när jag pratar i telefon till och med"

well listen to that beatch!

Börjar få lite smått panik, skulle få mina böcker idag, men hon som skulle sälja kunde inte komma. HALLÅ...min hemtenta väntar inte på dig. Men jag gör det. I´ll wait for you...=) haha. Så imorgon ska jag langa litteratur igen. Första boken fick jag, o inte var han ful som sålde det ska gudarna veta. Oh la la, and i said Oh and la to the la. lala smoke the la la la, li li li. We are gonna take it hola, the highest on d scala=)

Flytten blir eventuellt tidigare än tänkt. Jiha! Ska planera en inlflyttningsfest, lite svårt att få hit folk från Kalmar och stockholm, då det är liiiiiiiite avstånd, men i så fall missar ni en helvetes fest. Cause im a party-pimp, yes i am.

Ska se om det blir födelsedags-fest i växjö. Känner att jag har väldigt mycket att göra i skolan nu. Jag är helt övertygad om att vår Steve Urkel proffesor är en sadist innerst inne och njuter i hemlighet åt att terra oss med uppgifter som är omöjliga att göra. Och som dessutom baseras på en bok som inte ens ingår i vår kurslitteratur. DIIIIID IIII DOOO THHAATT. hahaha

nä nu ska det drickas te och ätas mer dark cokolada.

hej jag är ett missfoster, thats for sure.

jaha...som alla andra kapitalister så har blogg.se tagit bort vissa funktioner tydligen (eller så är min data fucked up) så nu kan man inte lägga in bilder, eller redigera text. F U C K E R S

Jag vet inte om jag är vid mina sinnes fulla bruk. Idag råkade jag ta bort hela ljudfunktionen på min dator. Japp. Jag kan inte se på film, eller lyssna på min älskade musik. FÖR JAG HAR INGET LJUD! Så jag fick ett anfall. Ilske-anfall. jag skulle bara köpa en cd-spelare. Sagt och gjort. Tog mig till närmsta äffär som säljer elektronik/media-varor. Och hela vägen dit så svär jag all världens svordomar. Går och tar första bästa cd-spelare, och svär hela vägen till kassörskan. Betalar. Sen ett tecken på att jag inte är frisk: jag slår in själva paketet och skriver; "Till dig själv din tröga fitta". Jag råkade överdosera med inslagspapper, la in en tia och det sprutade ut inslagspapper, måste tillägga att jag svär hela tiden. Blev ingen vacker inslagning. Såg förjävligt ut, en klump inslagspapper med massa tejp på. Och så spö-regnade ute, och jag hade sko-skav så jag såg ut som Quasimodo. Haltade med en ett stort, illa inslagen paket i handen.

men nu sitter jag här med Vinus de rödus och dark cokolada igen, och njuter av ljudet. vad vore livet utan musik...?

ciki cokolada!

Vin och mörk chockolada, thats some nice stuff i´ll tell you. Halmstad har inga snygga kläder. Här finns inget vettigt. Jag hittade iofs ett par shit-snygga adidas skor, peter-pan gröna. hehe, jag är så in love in them. My new darlings. Skulle bli kalmar i helgen, men det blir det inte. Flyttar ju snart, så...ingen idé. och mami ska komma hit med bror och hjälpa till. Mammas kommentar: JAG kommer, då blir det ORDNING OCH REDA! fy fan, jag har släppt lös ett monster. Inrednings-monster. Mitt hem kommer antaglien se ut om ett paradis med massa blomster och söta små saker som "gör ett hem" enligt söta mamma, eller så blir det annorlunda. MÅSTE köpa en större sängt, men jag prioriterar fester ala stockholm istället. HAHAHHA...get a fuckin´life Lolita Bonita Chiquita!

Who cares, people can also sleep and screw on d floor.

Hm...ja så på tordag har jag två dejter med två personer som ska sälja sina gamla kurs-böcker. vi ska träffas vid bibblan och smuggla litteratur. Oouuu...thats so hood! ska försöka vara diskret.

jiha. dance and be happyn fuckers!

Soniiiiiii =)



 

WOW...W O W. I mean check her out...Soni my divine, divine superhot albanishhhh girl





 

http://youtube.com/watch?v=FNmWnAKb9Gs


B.O.R.I.N.G

"Man träffar en främling och plötsligt undrar man kan jag bo i Barcelona?" -Melinda och Melinda. En jädra bra film. Check it out!

Den här helgen är ju bara det tråkigaste helgen jag någonsin haft, men o andra sidan så gillar jag "ensamheten" i like it, jag har inga problem med att vara ensam,eller att resa ensam. Fika ensam, göra saker med mig själv. Eller som jag brukar säga: Jag är aldrig ensam för min punani är alltid med mig. Det är vi två mot resten av världen. HAHA. Ibland brukar vi fika och ha det trevligt, ibland tar vi en promenad....och just nu undrar jag om jag överhuvudtaget är frisk in my head.

Nästa helg åker jag till Kalmar. Looking forward to it. Hoppas jag hinner fixa allt jag ska fixa...vilket egentligen bara är att klippa mig lite. Det lät som om jag hade mycket att göra. Jag vill HAAAAA min cipiripi-nutella!! njami mami. Ehm mer...ja så skola nästa vecka. Ett fucking seminarium i veckan, dom vill ta livet av mig. I know it. hehe. Ska nog börja på min hemtenta i tid denna gången, och inte kvällen innan. Skääärpning. Nästa vecka skulle jag ha åkt till Riga. Det var en sak jag såg framemot. Men hey ho saker och ting...ändras i guess. jag vill att det ska vara måndag - money money money, its so funny,EVEN in a rich mans world.

Jag saknar faktist Eli. Ska bli kul att ses snart och höra om hennes resa. hihi.

Nuuuuu ska jag ha tråkigt och kanske eventuellt kolla på någon annan film, Peace and Love. Dance & have fun!

Nu jävlar!

Har läst om "Religion,kultur och manlig homosexualitet" av Bo Göran Carlsson. Väldigt intressant må jag säga. Very! Sen så läste jag "mer hjältemod än vete", av ..... också väldigt intressant. Här ger han en bild av Albanien och det albanska folket på ett rättvist sätt, vilket man tidigare inte har gjort i Sverige, och läser man denna boken så ser man hur pass snevriden bild det svenska folket har haft om det albanska folket (hela europa för övrigt, som har sett intresse i dom albanska hamnarna och har velat roffa åt sig land) Mycket mycket intressant.
 
I cant stop reading. Och snart ska jag börja läsa en annan feting bok om "Kosova". Anledningen? Jo...för att jag vill veta och för att jag vill kunna ha denna diskussionen med idioter som TROR sig veta, eller som (fulla av fördomar) anser sig veta hur Albaner/kosovo-albaner är. Det är helt otroligt att se vad som står i denna boken. Saker som jag redan visste, men på något sätt är det nice att läsa det någon annan har kommit fram till med.

Så om ni vill imponera på mig, eller förstå lite så läs denna boken. Så kan vi gifta oss sen.


Och för att upplysa min kära bosniska vän, så är det BEVISAT att det var i Kosovo som dom första aktionerna uppstod. kära söta du jag är inte super-patriot (långt ifrån), men är det något jag inte gillar så är det folk som bara spottar ut sig en massa obetydlig, rent utav falsk fakta (och fakta kan man ifrågasätta, men i detta fall så är det sanningsenlig fakta) Dessutom OCH om jag nu råkar ha mycket kärlek för mitt land, kultur och folk! Att jag vill lära mig mer och försöka förstå. SO FUCKING WHAT. Det är en skam att "älska" sitt land idag för man ses automatiskt som en patriot, eller rent av facist. Som sagt, läs "mer hjältemod än vete". En mycket bra bok, som är realistisk och tar upp mycket. Om ni inte vill läsa, så kan ni även sluta säga en massa idiotiska saker, utan att veta hur det är. Håll hellre käften så slipper du göra bort dig totalt.


För ett folk som har kämpat i århundranden, i generationer och generationer, utan någon som helst hjälp från omvärlden eller medmänniskorna så kan man inget annat än att vara stolt. Ett folk som har fråntagits mycket, men inte kärleken för sitt land, folk, sina rättigheter och sin frihet.


Adios Amigos!


REVOLT - av F. Lumani (kosova)

LIke this one....för er icke-albansk talande finns översättning =)


                                                         REVOLT                                                                 

Kur lind femra
qan dhe streha

Me te nje lot
nje klithje
nje mallkim
nje barre
stohohet ne bote.

Turp!
Nese deshira na pushton
E ndaluar!
Te Dashurojme
Mekat!
Nese enderrojme
Ngritje zerin?
S´guxojme
Dua te jemi
figura

vec emra
si femra

Nje sy,verbo
nje vesh,shurdho
makina per shumezim
robot per pune
kukulla per argetim
Keshtu bota na do
S´eshte lehte te jesh e till femer
moj zemer

Qe ne djep
na lidhen me dizgje
syt na i mbuluan me shami,
rriten dhe jeten
na e denuan
ne roberi
deri ne perjetesi

Jo-jo!!
Mbajeni per vete
ju qe predikoni
kete "drejtsi"


REVOLT

Då en kvinna föds
gråter till och med huset

Med henne föds ännu en tår
Ännu ett jämmer
Ännu en förbannelse
Ännu en tyngd
till denna jord.

Vilken skam!
Om lusten kommer över oss
Förbjudet!
Att älska
Synd!
Ifall vi drömmer.
Höja rösten?
Vi törs inte!
De vill att vi ska vara, bara figurer

Bara namn
som kvinnor

Ett öga: förblinda det
Ett öra; döva det
Maskiner för tillökning
Robotar för arbetet
Dockor för nöjes skull
Sådana vill man att vi ska vara
Att vara kvinna är inte lätt
mitt hjärta

Redan i vaggan
band man oss med bindor
våra ögon doldes bakom dukar
vår uppväxt och våra liv
dömdes av dem
till slaveri
ända in i evigheten

Nej-Nej!!
behåll det för er själva
ni som predikar
detta slags rättvisa!


Self made happiness

Måste bara få skriva att the feeling i have for the moment is wonderful, beatiful och den är helt och hållet skapad av mig själv. Im enjoying to be alive, and to explore new things. Jag börjar helt enkelt inse vissa saker. Och detta ska inte tas som att jag har uppnått "nirvana", utan mer som att, genom att ändra på småsaker så kan ens liv bli bättre. Eller mer ens vardag, Ens tillvaro. Och jag inser också vikten av att ha människor som ger en kärlek och respekt är viktigt. We all need love. Divine Love. Får vi det så mår vi bra, vi tar tag i saker och ting, vi skärper till oss...eller sorry, JAG mår bra. JAG tar tag i saker och ting. Kan inte tala för alla =) men framför allt så får vi (JAG) lust att blicka framåt. Småsaker kan plötsligt bli viktiga. Eller mer njutbara. Hur det än blir imorgon eller veckan framöver så kan jag bara njuta av denna känslan. Känslan av att det kommer att bli bättre och att jag ser framemot det.


Är det Lola eller Rumi som talar? helt och hållet Lola, men med vissa inslag av Rumi. Jag menar, the guy var ändå pretty damn cool. Respect! Får hoppas att this feeling håller sig kvar ett bra tag, skapad av mig.


Jaha, över till icke-djupa-filosofiska tankar: Mami är tillbaka från Kosovo =) Ringde henne tidigare och det var nice att höra hennes röst. Och så damn rolig hon är! Och så pratade jag med pappa med. Så får se om jag åker till Kalmar i helgen. Vill höra ALLT om hur mamma hade det där, och hur alla mår och sen vill jag ju ha presenterna som mamma har köpt (HEHE...give me give me give me!!) jag är trots allt mänsklig och vill ha materiella saker. Me like.


Fy fan när fan kommer csn pengarna. Dom är väldigt efterlängade. Ska shoppa tills jag kollapsar. O andra sidan så borde jag fundera på att spara några slantar. Usch, DÄR har vi en sak jag måste, måste ändra på. Spara. But what the fuck, money comes and goes, shoes stays forever! Oh så var det nice att fika med Clowniii idag. Sött.


 

JAG ÄLSKAR MUSIK. JAG ÄR MUSIKSEXUELL. I FUCK MUSIC. I MAKE LOVE TO IT EVERYDAY. I ADORE MUSIC. DIVINE MUSIC. CANDY FOR MY SOUL. MUSIC IS MY LOVER. MY SOULMATE. MY WHORE. MY WIFE. MY HUSBAND. MY FUTURE. MY PAST. MY SPIRIT. MY MIND. MY HEART. MY BODY.

image59



Rumi and a thank you to Eli again

image57

Thank you

image56

Dashuria per ju

min dator lever sitt egna liv. Den är inne i trotsåldern. Oh så vill jag bara skriva att jag älskar Drena,Leo, Dalina och jag älskar Elez. Jag älskar min mamma och min pappa. Jag älskar mina kusiner, jag älskar mina kusinbarn, jag älskar min släkt. Jag älskar mina vänner. För jag säger det inte ofta, då kan jag skriva det=) Jag älskar Tina med, welcome to the biiigg family =) Jag älskar Voca. Och jag saknar henne. Jag älskar ALLA i mina söta släktingar i Kosovo, som gör varje resa dit värd att minnas och man får massa av kärlek! Ovillkorlig kärlek till er alla!

Jaha, det var min love-momento. Och sen är Eli fantastike dhe Dynamike!

Igår var jag ambitös, för när man inte har internet så blir man en hel människa och tar TAG i saker. Så idag ska jag vara lika duktig och plugga, renskriva mina anteckningar och allt såntdär som ska göra mig till världens coolaste sociolog. Räknar ner dagarna till flytten. Och så ska jag köpa en större säng. Så att ni vet det.


Imorgon börjar den nya terminen, shit 2,5 år kvar. Det går snabbt. Undra vart jag befinner mig då? Hm...who cares, vill inte veta. Thats the beaty of life, MAN VET INTE VAD SOM KAN HÄNDA. Take each day, and make something usefull. Det ska jag tänka mer på. För just nu har dagarna gått åt ingenting. bljak

oh när det är premiär till filmen sex & the city så ska jag och linda kolla på den och pulla samtidigt. HAHAHA. och snart ska jag gå och köpa massa cola-yoggi och le och vara glad att jag andas och lever. Tjo!

wawwaaa wwweeewwaaa

Söndag, guds vilodag. Även min gå-och-häng-dig-av-uttråkning dag. hehe. Ska försöka sysselsätta mig med att börja packa inför flytten, och plugga lite. Sen så ska rensa lite bland min musik. Det borde få dagen att gå. Saknar att prata med mami. Snacka om att vara mamma-bunden. hihi

Ah...nä men igår då. Sov bort nästan halva dagen. men nästan bara. Sen så ja....i killed some time at msn. bla bla. Senare på kvällen fick jag besök från jötebörj, det var...jo det var nice eller nått sånt. Nice body there. hursom, det blev film och pizza och te. HAHAHA...te. det var gott. mmm. Det såg ut som en kyrka ännu en gång hemma hos mig, men att jag tände ljusen var INTE en förförelse-teknik utan det var mer för att inte frysa.

hursom. Ska börja planera lite små-resor med. Först bär det nog av till Malmö, sen blir det Stockholm once again. Men innan dess blir det Kalmar, så jag kan hämta min gooooda cipiripi-nutella och krama mamma. Ooooohhh söta bror skrev igår om att dom hade spikat fast ett datum till bröllopet. Den 22 augusti. hihihi. Och Labi ska sjunga på deras bröllop. Oh Oh i so love that singer. Längtar så det inte är sant. ska bli ett jädra nice bröllop. hihi. Och så blev jag ännu gladare när leo berättade att hon skulle få bli butiksansvarig. ah thats my sister. 

living like a player. prayer. slayer. player.


ska rubrik sonte

Stella är söt och har en väldigt intressant hobby.


övrigt: min lägenhet ser ut som en kyrka. 50 tända ljus. Det blir
varmare. I need värme

Shqiptar Bitch Remix

jag måste bara få skriva några ord om en jag ser upp till,och som är en smart man med orden som svärd. Vet faktist inte om jag ens träffat på någon som kan använda ord som han gör, som beskriver och förklarar och strider som han gör. HEDER!

En hälsning till QATT ;)

och sen så fixade han en fin fin bild till mig (INGEN kan använda photoshop som han) och detta var helt hans idé, som om jag själv hade beskrivit hur den ska se ut. måste säga att jag blev mäktigt imponerad av hans albanska och undrar vart han har hittat dom orden! =)

image55

bilden ägs av mig, och ja Qatt. den som kopierar eller tar kommer bli så damn anmäld så det bara inte finns. Och jag skrämmer mig själv....hehe!

stalkers in my apartamento


wwiiiiii! Disskusion kring vad man anser vara bästa, kvalitativ eller kvantitativ metod. Intressant var det. Första dagen i skolan efter några långa veckor. It feels good to be back actually. Fast idag ska jag dricka te tills jag spyr och plugga tills jag svimmar av utmattning. kanske bra att SÄTTA IGÅNG MED. Med tanke på att jag har haft tre veckor på mig att göra klart en hemtenta + intervjuanalys. Men hey...jag kommer klara det =) There is nothing you cant to if you....do it. något sånt. Orka skriva smarta, meningsfulla saker.

Mjum!

igår fick jag en bra låt av mjölki alá ann-sofie. Därav att jag laddade ner en massa med Robyn. Me like. Och hoppas hoppas hoppas att Leo kan komma hit på lördag! Ooohh...

creepy night igår. Hm...undrar om det är någon som har tillgång till någon nyckel som går till min dörr. In till min lägenhet. Knivar i största beredskap inatt. hehe. Och det är SÅÅ kallt här inne. Alltså jag lovar och svär dyrt och heligt att min hyresvärd ska få se på fan snart. Jävla kapitalist mongo idioto flörtiga gifta fanskap. AARRGGHHHH!
plötsligt kom jag på tusen saker att göra istället för att plugga. HAHAHA...men neeeeej. jag ska bara göra det idag. och jag ska få godkänt. Japp. Det ska jag. Det vet jag att jag kommer få. Mmmm...bra med att intala sig saker och ting. Hm...aja.

Oh nästa vecka kommer mami från kosovo. Damn good for her att hon har med sig min CipiRipi - nutella. För att chokladen är egentligen ingen vidare...fast cipiripi är söt den lilla ekorren. fan han är.


wiii. harr harrrrrr!



lagen om attraktion

"

"har man en dålig självkänsla attraheras man av andra med lika dålig självkänsla. Det är ingen människa som kommer vidare i livet med hjälp av vänner som är en spegelbild av en själv och dessutom inte kan vara så kritisk som det krävs".




thats so true.
read and think
and then change...


bbblllaa bla

Idag kom Mille förbi cafét och förgyllade min daaaag =) hihi. Blev glad också, för jag fick godkänt på en uppgift jag hade gjort...hihi. Nu återstår bara denna jädra hemtentan + intervjuanalysen och sen börjar den nya terminen. Hm...har gått otroligt snabbt. Ett löfte är att ta tag ännu mer i skolan, den har liksom vart lite i bakgrunden. Men no more. Har brytt mig för mycket om andra kanske. Dags att bli egoist. hehe.

igår satt jag i telefon ett braaa tag. Intressant intressant. Passar på att säga Hola in d house till Eli the albanish Gej-girl. hihi.

Ah...what more...snart blir det Halmstad. Ska bli skönt att åka faktist, samtidigt som B O R I N G. usch vad boring. aja, har ändå mycket att göra i skolan så jag får sysselsätta mig med det, och redan börja packa så jag slipper stressa i sista sekunden innan flytten. Det ser jag framemot. Träffade även Kristina som skulle till Sthlm snart och man blir ju rätt så sugen! hihi.

Det har varit tre intressanta veckor...ödet i allt känns det som. Jag har kommit på att December-månad och April-månad verkar vara dom två månaderna då det alltid sker något i mitt liv. På ett positivt sätt. Hm...hoppas att det stannar that way. hey ho!

Ser framemot malmö-visiten med! Sen blev man ju bjuden på en fin opera-premiär. AAWWW...opera är inte min grejj, men hey...allt är värt att se och testa. får se hur det blir. but thats just so cute!

harr harr!

Mille min lilla pirat :D

Ooohhh massa Mille idag! oohh vad jag har saknat henne! hihi. Oh my god, garvat sönder mig. She´s just my soulmate. So damn cute, so damn funny! Våra planer på att flytta ihop och leva pirat-liv blev aldrig av =( Men hon är min lilla pirat. harr harr!

ooh....massa glädje bara. Skratt och massa skratt. Det är så det ska vara, man ska vara med människor som får en att skratta och måååå braaa!

hihi.

kanske får vi vårt pirat-liv iallafall....

harr harr!

image54

i know what she needs

She needs a Hardcore Lover. Yes, i´ll tell you that....i know she needs a Hardcore Lover!


förföljd av otur?

nä nu får jag panik. jag skulle ha gjort färdigt min intervju för längesen. Men igår när jag skulle intervjua "roger" så hade han hamnat på sjukhus, men inte för att han var sjuk utan för att han är typ hypokondriker. som inbillar sig sina sjukdomar. aja tänkte jag, får ta next pensionär...

majvor. Men idag ringde jag och sa att jag kommer snart, nä det kunde jag inte. hon låg på sjukhus. tack.

nu ska jag dränka mig själv.

Ajm tu seksi for maj shirt

"Dzaha Dzaha" HAHAHAHHAHAHA...oh alma är ju bara the funniest ever. My sweet sweet Sheffy! Egentligen borde vi skapa ett eget språk, en blandning av förvrängd engelska mixed med svenska, bosniska och albanska. Tror vi är på god väg....kan ju alltid heta shefikianska. Eller Makribianska=)


Och Oj vad jag har tagit bloggandet seriöst då....eller inte seriöst, men "i brist på annat"-öst. Nått sånt. Imorgon natt åker mami & papi till kosovo. Oh jag vill med =( ska skriva en inköpslista till henne. Det första ska vara Cipiripi-godis + aerokrem. hihihi (nutella med andra ord) det måste jag ha. fast cipiripi nutella då. Oh så lite annat smått och gott. Och så ska jag skicka egendesignade cd-skivor till Senaver, Sebi och Voca. hihi. Och massa brev till alla jag bryr mig om och saknar.

bla bla...

Hm...den nionde blir det nog halmstad. Sen ska jag i stort sett låsa in mig i lägenheten och plugga tills hjärnan kokar av ansträngning. jag kommer ej vara kontaktbar. Eller jo. Oh så ska jag börja packa tidigt, så jag har det gjort för snart flyttar jag och damn vad skönt det ska bli. Rätt nice start på året, typ...ny lägenhet. EN MED DUSCH. Ska bli så skönt att slippa den lägenheten jag har nu. Och min hyresvärd kommer ju då få höra några fina ord ifrån mig..."fina".

Miss "kerstin" berättade om en kollega till henne som precis blivit färdig med sin psykolog-utbildning,och jag var lite tvungen att kommentera om psykologen herself visa sms:

" Låt dom inte lura dig, alla psykologer är lömska ormar. och alla har något i bagaget. Och dom studerar psykologi för dom tror att dom kommer rädda oss människor från vansinnet. Men som blivande sociolog måste jag få säga att det är inte i hjärnan "felet" uppstår, utan i samhället. Och p.g.a andra som kan påverka oss. Så nu var jag smart. Fast dom tjänar bra med pengar. Inte illa att tjäna pengar utifrån en teori som en sexfixerad Freud skrev"

ajm tu seski for maj shirt.

...

klockan is 6 in the morning, und ich är tired som jag vet inte vad. Sitter på jobbet. Konstigt att jag är alltid så djup och tankspridd av mig tidigt på morgonen, speciellt om det är innan klockan sex jag vaknar. Och Speciellt under vintertider. Då är man ju värsta fucking shakespeare.

Men, under dessa två veckor har man hunnit fundera lite trots allt. Vet i fan om jag kom fram till något vettig, men tänkt har man iallafall. Wiiiii.

Jag kan inte låta bli att sakna Hanna. tyvärr.
trots allt. Och trots allt så vet jag att inget av det som har hänt, hände med mening.
men ibland får man ju bara nog.

Men sakna, jag saknar andra med...det är lite konstigt hur allt kan ändras på så kort tid. Eller att till och med folk kan ändra sig på SÅ kort tid.

tack o hej, shitpastej

2008

Nyårslöften är bara för geeks. För dom håller man ändå inte. Så jag ska inte sluta röka, eller börja träna 6 gånger i veckan och äta nyttig ALL THE TIME. Däremot ska jag dra ner på rökandet, börja träna lite smått och försöka äta lite nyttigare. fast det är inga nyårslöften. det är bara vanliga vardaglia löften. Så det så!

En väldigt rolig nyårsafton måste jag säga. Massa folk, nice food, drinkar sen ännu mer folk. Ah, nä det blev lyckat måste jag säga :D
 

får se vilka som följer med mig in i 2008. Come...come with me, and lets go trough 2008 together.

over and out