Ta en titt: http://www.mypowermall.com/Biz/Home/109437

http://www.mypowermall.com/Biz/Home/109437


http://www.mypowermall.com/Biz/Home/109437


http://www.mypowermall.com/Biz/Home/109437


http://www.mypowermall.com/Biz/Home/109437


http://www.mypowermall.com/Biz/Home/109437

One BEATIFUL DAY!

17 februari kommer Kosovo förklaras självständigt...

OH!!

O o O o O o O o O o O o O o O o O o O

hey ho. En väldigt...innehållsrik vecka. Att träffa the albanish nr 1 var en otrolig händelse. Det är inte många som förstår varför det skulle vara så speciellt men, det är det. Utan att man riktigt kan förklara. Det var trevligt i maaeellmöö iaf. Blev mat på sultan som Eli tyckte var ett bra ställe, och visst fan var det. Maten var lovely. Servitörerna med. En fröjd för ögat. Både maten och personalen. Sen efter det blev det fika och Bio. jag varnar er redag nu, att se fan inte Im not there som går på bio nu, för man förstår precis ingenting av den, men sweet lord vad bra Cate blanchett spelar Bob Dylan. DAMN. happ...efter filmen blev det öl + oliver på en fransk bar. Mysigt. Enjoyed my maaeellmmöö helg.

Oh leo kommer på fredag =) Jag ville verkligen åka till Kalmar i veckan, need a break, men det blev inte det. Får åka nästa vecka. Ska bli damn kul och ha leo här ( + Gyner då). oh så har jag köpt en väldigt fin tavla som jag föll för vid första ögonkastet. ME LIKE!

Och snart så blir Kosovo självständigt - ÄNTLIGEN. och det ska firas och firas och firas återigen!

Och min själsliga resa har börjat på riktigt.

kan du vara lite tyst jag försöker skapa

Då ska vi se...har vart två lugna dagar, med film och chilling in the soffa. det var nice, med att ta det bara lugnt. Med Eli.

Har ju fixat tv:n nu, så att nu kan man se på tv. Bra bra bra.

I helgen vet jag inte alls vad jag ska göra, kommer ha tråkigt. Måste iofs fixa med lite småsaker, städa och dona. Tvätta. Och tänka lite och så. Över livet och mina mål. Djupa grejjer.

ANNARS SÅ ÄR HIPP HIPP SÅ JÄVLA ROLIGT, TIFFANY PERSSON ÄR MIN GUDINNA OCH DETTA ÄR BÄST; "Kan du vara lite tyst...jag försöker skapa" (sägs med skånsk dialekt, och man ska låta trött när man säger det"

HAHHAHA. Oh det var kul att ha Eli här...

Tired

Just nu, i detta ögonblick är jag totalt utmattad. I kroppen. Mentalt och själsligt utmattad.

I need to rest.

It´s a good feeling though.

Jag trodde att jag höll på att bli frisk, men känner av den där tröttheten som jag hade i fredags och lördags.

Nu ska jag S O V A

...........

inflyttad. me like. litet, men me like

Sjuk är jag, typiskt. SÅ jävla typiskt. har tagit min C-vitamin och Multivitamin-brustabletter, but it doesnt help. Så ha jag druckit te med. My body says stop.

Premiären på Club Liquid var helt OTROLIGT LYCKAT! Mycket folk, verkligen verkligen skön musik.R´n´b spelade hela kvällen. GREAT! Sen ser man Janne dansa på scenen, that guy is el fantastico!

Stolt över min bror. Han hade verkligen lyckats. Skön stämning, inte en enda ful tjej eller kille. HAHAHAHAHA, hm...tror deras Inbjudningar gavs till hottisar. Det var trevligt att vila ögonen på så fina varelser. mooahaha.

Idag blir det maaeellmmöö. JAG VILL INTE VARA SJUK! jag hatar det, jag blir dessutom ynklig som ett barn. I need love and hugs, bring it on beatch.

Övrigt så längtar jag till den 28 Mars. Jag kommer tjata om det hela tiden. hihi.

Mille, you rock!