SÖTASTE PARET =)

VÄRLDENS SÖTASTE TINA OCH VÄRLDENS SÖTASTE BROR MED SINA FINA FÖRLOVNINGSRINGAR....OOOHHHHHHH, SÅÅÅÅ SÖTA =)




image36

jag har fått tillbaka internet!!

Hej. i brist på annat, så sitter jag här och skriver för att fira att mitt internet går igen!  Eh...oCkej. Jag tror jag ska försöka skriva "längsta blogget" som jag ever har skrivit. Och ni språk-fascister...vänj er vid att jag skriver oCkej! och damn er som tar det ifrån mig, oCkej äger jag och ingen annan. All rättigheter ägs av Lola.  Roffe---loffe får använda det med. Och Alma.

hursom...dagarna som har varit då...eh, inte så mycket att skriva. Well förutom att jag har fikat med miss Rolf.  nice- För övrigt så har jag småpluggat, och ring personer jag inte ringt på länge, om jag ska erkänna så var det inte för att jag saknade dom så värst mycket, utan mer för att fördriva tiden. (oopss). Men det var en god tanke...eller inte. hihi. Och oj oj vad Lenti har ringt från Kosovo. Har han inget jobb att sköta? (haha) aaww...söt=) Det är fint med människor som bryr sig och som tar sig tid att höra av sig och bara ställa en enkel fråga som; hur mår du? Det betyder mycket faktist.

KÄNNER DU IGEN DIG I DENNA BESKRIVNINGEN??

"Du har ett behov av att vara omtyckt. Men kan ändå vara självkritisk ibland. Dina personliga svagheter brukar du kompensera. Du har outnyttjad kapacitet som är till din fördel. Du är disciplinerad och självkontrollerad utåt men kan ofta känna dig orolig. Ibland kan du fundera allvarligt på om du fattat rätt beslut eller gjort rätt saker. Du föredrar en viss variation i livet. Du är missnöjd när du hämmas av restriktioner och begränsningar. Du anser dig vara en oberoende tänkare och accepterar inte andras uttalande utan verkliga bevis. Du kan vara uttåtriktad och social, men ibland också mer inåtvänd och reserverad. Vissa av dina förväntningar tenderar att vara relativt orealistiska"


AHA, SÅ DU KÄNNER IGEN DIG SJÄLV? DU ÄR INTE ENSAM SUCKER! LÄS DETTA:


Bertram R. Forer utförde detta testet, ett enkelt test men ett test som avslöjar mycket. Exprimentet visar mycket tydligt hur lätt vi lurar oss själva. Forer gjorde så att han, först delade ut ett test till sina elever, sen samlade han ihop dessa tester, och efter det skulle han ge alla sina elever en "individuell utvärdering". Men vad ingen visste var att han slänge alla svar, istället låtsades han gå igenom deras personligheter innan han delade ut exakt, exakt samma utvärdering som står här ovan, till sina elever. Det som står ovan är sammansatt av uppgifter från en tidningshoroskop. Han bad sina elever ranka hur väl den beskrivningen stämde in på dom, mellan ett och fem. Gissa vad dom flesta tyckte? Jo en femma. Så känn dig inte speciell! hehe.


Jaha, så. ja...iom att jag själv, så småningom, kommer syssla med liknande undersökningar (kanske) så har jag kollat in lite sånna här roliga undersökningar. Hihi. Det kommer fler, så sluta inte läsa. Visst är det kul? För du har säkert tråkigt, och blir lite småglad över att du kan fördriva tiden med att läsa my shit.


Epriment 2:


Ett amerikanskt företag som sysslar med färgforskning gav hemmafruar tre askar tvättmedel som skulle användas för ömtåliga kläder. De fick en gul ask, en blå ask, och en som var en blandning av båda fägerna. Kvinnorna rapporterade att det gula tvättmedlet var för starkt och förstörde kläderna, att den blå varianten var för svarg och att tvättmedlet som var en blandning av blått och gult var lagom. Sanningen var att alla förpackningar innehöll samma tvättmedel. I ett liknande epxrement fick människor provsmaka kaffe från tre olika kannor. En kanna var brun, en annan gul och den tredje röd. Man tyckte att kaffet frånn den bruna kannan var för starkt, att kaffet i de gula kannan var för svagt, men att kaffet i den röda kannan smakade bra. Och även här innehöll alla kannor samma kaffe...


LURAR vi oss själva? Det är vanligt att röda muggar och kannor förekommer i kaffereklamer, för att kaffet i dom upplevs som perfekt...lättlurade suckers! (hehe)


Epxriment 3: (jag garvar sönder mig...fast det är hemskt...)


I ett expriment låste man in tolv katter i ett rum. Därefter hindrade man dem från att sova, timme efter timme, dygn efter dygn. Så fort de slumrade till väcktes de. Efter ett par dagars plågor avled några katter av ren utmattning. De som inte dog blev istället så psykiskt störda att de bland annat parade sig med liken av de katter som inte överlevt.


HAHA...kan läsa om denna boken (där det bland annat står om dessa epxrimenter) over and over again. "Pincchio effekten" säger jag bara....damn den är så bra. jaha...på fredag blir det besök av söta tina, sen kalmar. På lördag blir det Albanish fest. Har ingen lust att dra dit,men leo tvingar mig. Kanske blir kul iallafall. Sen på måndag blir det Halmstad igen, ska se om jag kan ta en sväng till jötebörj med. Hade varit roligt att träffa Alma =) Sheeffikkkaa!!

Oh snart blir det stockholm, deeeeet ser jag framemot like hell. Aaww, jag saknar ju hanna. Jag saknar Linda. hihi. Ska bli kul i jul! och så är miss rolf med, thats goodi good to. ja jag längtar sönder mig....tjatar jag? 

 Och efter det så är det en vecka kvar i skolan, sen blir det kalmar hela jullovet, and work hard fore the money så jag kan bränna pengar på hoochie mama´s in riga town. DEEETT ska bli kul. Och den 30:e januari ska jag flytta in till min nya lägenhet=) Ska köpa ny tv med, och dvd (om jag inte slampar bort mina pengar i Riga...) OCH just det en annan sak, ska kolla upp Dj-utbildning i El Stockholmo (eller göteborg?), fast det får jag ta i sommar, eller efter sommaren. Eller innan, om jag har tid. haha. Och nej det tar inte slut än...jag ska fortsätta skriva.


Hm...vad blir det mer i sommar...hm...det lär bli stockholm igen. Ahh just det, pride. Det ska man väl kanske på igen? Hoppas jag ser dom där två söta tanterna med permobilen, i regnbågens alla färger, oooh they so rocked! Ska nog boka biljett snart kanske, det är ändå Europride. Och rum har jag redan bokat, ska iofs avboka några dagar. Tänker inte gaya mig en hel vecka. hihi. Och kanske blir det så att man åker på ett eget släp med PuNaNi-gänget =) Hm..mer..ah, det blir kanske Danmark med Miss Rolf. Det kommer bli kul. Käka pölse! Mer...ja lite konserter hittar man allt. Ah fuck it, kommer säkert bli så att jag jobbar arslet av mig hela sommaren, men det gör inget. Money Money Money, its so funny, in a students world.


Ah just det, ska börja träna på allvar med. Ska bara hitta det rätta gymmet, och köra på som fan. Och sen blir det Kosovo...iiihhh. Ah längtar längtar. och om det blir som planerat så ska jag ta en liten resa med Vjollca och Keti till Montenegro. OH LA LA...massa snygga jugge-tjejer som är foxy as hell, chillin on the beach=) OOHHHH....längtar. Längtar. Sen så kommer det bli funny att träffa Lenti igen. Ahh he´s such a gentlemen. Kjutiga smajl-gropar.

Om du har orkat läsa så här långt, så ska du få en påse Polly av mig (jag har ätit massor från min polly-burk alá Anfiiiii). Okej mer...ah just det, ska bli damn kul att jobba i Tingsryd igen, och ha kul med alla bönder och mobba byfånen, och härma Christer, men det roligaste ska bli att träffa Carin...HAHAHHAHA jag garvar sönder mig bara jag tänker på henne såå skön:


" Ahhhh köss min fitta!" (det skrek hon till en gubbe som glodde på hennes bil). och det ska bli kul att cruisa i hennes raggar-volvo, med Celine Dion, "Im Alive" spelandes i högtalarna" ohh henne ska jag öla med, och höra hennes historier och hur slampig hon var i sina unga dar. HAHAHA....detta var också bra...Carin:


"aahh, när jag var ung, var jag på Café Opera, och där jävlar flockades dom lesbiska kvinnorna efter mig som hungriga gamar" HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA....sure, så hot var du nog inte. Men...det ska bli kul. och sen sena kvällar i Kalmar, vid havet...ah grilla och skratta tills man gråter, eller leka baywatch in the middle of the night. Jag brukar vara mitch. Och Mille vill vara Pamela.  Danmark ska bli kul med Mjölkii. Käka pölse och polly.


Nähe...du som läst allt detta, skaffa dig ett liv. Tillsammans med mig =)


oh just det, en liten albansk ordlista:


Po- ja

Jo- nej

Qka po bon? : vad gör du?

Llokum - Ett slags slangord för kjuti

Zemer - Hjärtat

Lavire - finare ord för hora (kurva)

Qka leshin ki - vad fan vill du

A po don me qi? - vill du knulla?

Tung /Ciao - hej då

Mirdita - goddag

Mirmroma - God kväll

Naten e mire - God natt


Tungiiii


jippi

tjoho...lalala...Lola är glad, hon klarade tentan trots noll anstränging!

nästa gång ska jag plugga. och bli bättre.

but i did it. This I must fira.
party i helgen.
kalmar.

bajsbarn

ciao

mmooHAHHAhaha

-"min fitta har nedsatt hörsel"


-"tur att jag kan teckenspråk då"



hHAHAHAHAHhahahahhahahhhAHHAHAHHAHAhhahhahahHAHAH OH JAG DÖR AV SKRATT

long hard road out of hell

hey ho!

ahh, har ett fullspäckat schema när jag väl är i stockholm.  Och nu så fick jag reda på att jag kunde sova hos ann the killer på torsdag kväll. Ska bli kul att flumma =)

Oh sen vill jag träffa ola. Jon med kanske, om jag hinner. Och sen blir det trevliga möten med några ladys. HAHAHHA....kan då säga att jag ser framemot att få festa med hanna,chassi chassi och nettan :) Oh så ska man träffa Janerio. Det kommer bli...kul. oh sist men inte minst ska jag ta en fika med en trevlig lady.

och sen ska jag ju träffa Zofi Mjölkovic med :p off vourse. Linda med, henne glömmer man inte. Det kommer bli en massa mys på söndag hos henne. Oohhh längtar. Nu så gäller det att betala alla mina miljoner räkningar, och sen hålla hårt i slantarna, väldigt väldigt hårt i slantar. usch jag är inte van vid detta, att ha mindre cash. jag måste anpassa mig och vänja mig. God damnit!

Är framme i kalmar snart, då ska jag träffa min Mille och fika och bara flumma. Oh damn vad jag saknar henne, hann inte träffa henne i helgen ju =(

Think before you do something. Beacuse you may hurt ourself, and mabye me.

peace to ya all!

ingen rubrik idag

idag har ja varit ett skolbarn. Dryg föreläsning. Anna och jag beslutade oss för att dra sista timmen. Liksom...vi har två föreläsningar i veckan, och ändå drar man...inte bra. Man är lat. MEN vaaaa han tjatade och mummlade. Orka. Sen blev det lite mat här hemma hos mig, och anna och jag diskuterade pommes ett tag.haha.

Annars har jag tjötat i telefon med Alma. Oh...Alma är min mentor. My guide. hihi. Sheeffiikkkaa!! It´s shefika and makribe for life yo! Ser framemot Gogol Bordello spelningen. Iiihhh har inte råd egentligen, men what the fuck. Musik är musik. Gogol är Gogol =)

Och OJ jag fick ett telefonsamtal idag av en person jag inte hört något om på länge...väldigt länge. FÖR länge. Men det var...kul? Kul att du lever damn punani. Alltså...om man inte hör av sig på ett tag, så behöver man inte göra det alls? AAAhhh va jag är trött på veliga människor. jesus christ, ta reda på vad fan du vill, och sen gör det du vill. aja...kanske lite trevligt samtal iallafall. I so Dont care.

Åker eventuellt till Kalmar igen. Men denna gången måste jag skärpa mig och plugga...plugga...plugga. vilket jag faktist inte har gjort så mycket sen jag började. Ääähhh...Lola needs to get some självdisciplin.'

JAG TYCKER INTE OM PEPPARKAKSLANDET.....men.....WWHHAATTEEVVERRR =) muuahaha.


Lets mark ourselfs

Oh det här ska bli (antagligen...beslutsångest) min första tatuering. I like!

image29

..

oouu vad jag måste kämpa för att inte tappa intresset för det jag har valt att göra. Eller rättare sagt, intresset finns, sociologi är verkligen kul. Intressant, men oj oj...nu kommer den rastlösa Lola fram. Om jag bara kunde lyckas avsluta EN enda sak. Mer begär jag inte. Så...det är så damn jobbigt. I need changes. I need action. Anyway...i´m gonna make it.

Hm..vad finns det mer att skriva? har tänkt på massa saker under dom här dagarna....och jag vet inte om jag har lyckats komma fram till något vettigt, Men...ska iallafall försöka ändra på vissa saker, hos mig själv. Så är det bara. lalala. Ooh...vill flytta till min nya lägenhet...på tal om det, måste hitta någon som kan ta över den här. Kolla..detta är en sak, att TA TAG I SAKER. Usch halmstad gör mig lat.

Så, idag dök ju den gamla vanliga tanken upp: Att packa en väska, ta med passet och första bästa plan till Kosovo. You know, just get the fuck out of here. Men neeeeeeeeej. jag ska bli som alla andra. hehe. Göra det man måste. Sen kan jag flänga omkring, Har missat många chanser p.g.a att jag inte orkar med något i mer än någon månad. tappar intresse. bljak. Ahh...hursom. Glad är jag iallafall, att min bror har fixat...ja det han har fixat =) hihi. Hoppas allt blir som han vill. Och i Augusti så blir det kosovo. Och ännu ett bröllop. Kanske är det dags för mig sätta igång? hehe...ah bylent väntar ju, min reserv. HAHAHA. (aaww).

Mer...vad finns det mer....hm....ah. Nä.

Prizren. take me back there. Like old days...

Kalmar City

Lola anropar från Kalmar.

Blev en jädrans dryg resa från Halmstad till El Kalmaro igår. Tåget blev, som sj damen sa "kraaaftigt försenat" p.g.a allvarlig olycka. Well, min typiska tur tänkte jag. Gud gillar ju att reta upp mig,jag är van. Så det fick bli buss från alvesta till kalmar. Och damn vad glad jag blev, för där bland alla tjuriga tanter så ser jag min gymnasielärare Lena...haha. Det blev ett kkääärrtt återseende. Oh hon bara slänger lovord efter lovord och jag hade förändrats. Så, hela bussresan hem så blev det massa tjöt. Garvade ihjäl mig. Detta var bara så bra:

Lola: Ja, alltså när jag reser iväg någonstans, så är jag noga med att ha med mig ALLT. skriver ner en lista och bockar av liksom...för att se till att allt är med då. jag är väldigt noga med det.

Lena: Oh herregud, så allvarligt så du måste bocka av? När blev du sån?

Lola: Ja, efter gymnasiet kanske?

Lena: ja det måste du ha blivit, för i gymnasiet hade du sällan med dig det du skulle ha med dig. Det var ett rent under om du dök upp med en penna

HAHAHAHAHA...oh lord. Oooohhh...så söt hon var. Massa beröm och så fick man höra att jag var så speciell för henne. NNAAWWWW...hade det inte varit för Lena hade jag inte varit vart jag är idag. Jag hade inte gått gymnasiet iallafall. Ooo så kul det var att träffa henne! Väl framme så möts jag upp av leo, där jag fick världens bamsekram. hihihi. Sen så åkte jag hem och mamma var så söööt. ihihih. saknat saknat. Vräkte i mig en massa mamma-mat. Snacka om att alla bara glodde och mamma: "herregud, svälter du i Halmstad eller?"

hehehe. näää men orka laga mat. Ahhh...så det var mamma-mys. Och så kom valdete över och även där blev det en massa prat fram till tre på natten. Och idag blev det jobb i cafét, träffa lite folk, hänga lite hos leo, middag hos drenusha. har saknat alla. Supermycket. Och nu sitter man här hemma och tar det lugnt. Imorgon blir det lite jobb i cafét, träffa Mille (ooooohhhh =) och sen födelsedagsfest alá hela släkten kommer vara där och gå mig på nerverna. Oh sen ska jag leka lite med Ebba och Tilda. Leona och Leon med. ihihi.

Najti ol majti. slip tajt and dont fajt!

image28

pause alá Lola

JAAAA....vad säger man? Någon tråkig gubbe står och kör lite propaganda ala jesus-cepus. Rätt cool bild. För om han visar vägen, så kunde han väl för fan sagt det så jag kunde fråga honom om vart vägen till Södra teatern ligger..men nej nej.....alla ljuger ju! =(

hihihi. Men fråga jesus nästa gång. Han verkar ha koll på stockholms gator. Trala la. Nu åker jag till Kalmar och tar ett QX-brejk och även telefon brejk. Lola needs to thinkeli think. För just nu är det mycket som händer i hennes huvud. So please kära vänner och icke vänner, ta det icke personligt om jag inte svarar i telefon eller sms. Eller mail. I nid a pauz tu think. and think.  and then...think again. För ibland så kommer man till en punkt då man måste pausa, och sätta sig ner och tänka. Well, det behöver jag nu. Nä, nu ska det slutas med fjanterier. Nu ska jag bli mer seriöst, och kanske lite mer vuxen. No more games. Antagligen eller. Jag ska försöka att hejda mina impulser. men AAAHHHHH...jamen för fan jag skriver i kodspråk så vad vill du? haha. nu dyker babuska alá lolas alter ego upp. vi skyller allt på henne. DET ÄR BABUSHKA SOM SKRIVER, OCH BABUSHKA DONT WHANT TO PLAY GAMES. det börjar la bli tråkigt.

hursom. Hello palace, hello ernesto, hello sisters, hello mille, hello mami und papi, hello kusiner, hello kalmar. sakna hej ska vi baka.

jag kom på en låt som jag och Leo sjöng och en tjej som hette Alale. Den gick:

uh alale, alale, alale...uhu uh alale alale alale, uh uh uhhh, med glasögon med glasögon! hon hade glasögon och hette alale.
 
hon var från iran tror jag. hon trodde hon var så damn smart. Sen var det en annan med som leo och sofia brukade sjunga, den var lite vulgär:

Pilllleeeesnopp, pillesnopp. pille pille pillesnopp.

och sofias mamma var min lärare i lågstadiet. hon var damn miffo med uppstoppade djur hemma.


image27



Oldies

SAKNAR!!


image21

Lola Und Jessy getting it all dirty

image22

Lola Und Alle taking a cigg ute på gården bland alla kidsen.

image23

2005 - Palace - Best time of my life

image24

Dance ala albanian - Leo my heart







Ain´t nothin´wrong with that

Whether it's rock and roll or old soul (It don't matter)
Disco, Calypso (It don't matter)
Suit and tie or tie-dye (It don't matter)
Snakeskins or Timberlands (It don't matter)
Tight fade or long braid (It don't matter)
Red head or brunette (It don't matter)
Breakdance, slamdance (It don't matter)
Do the jerk until it hurts
I'm tellin' you

Ain't nothin' wrong with that (I'm tellin' you)
Ain't nothin' wrong with that (I'm tellin' you)
Ain't nothin' wrong with that

East or west coast (It don't matter)
Down south or up north (It don't matter)
Hollywood or in the hood (It don't matter)
Either way it's all good (It don't matter)
Block party, frat party, (It don't matter)
Backyard or boulevard (It don't matter)
Red, yellow, black or white (It don't matter)
We all gettin' down tonight
I'm tellin' you

Ain't nothin' wrong with that (I'm tellin' you)
Ain't nothin' wrong with that (I'm tellin' you)
Ain't nothin' wrong with that
Ain't nothin' wrong with that.

Shake it Shake it Shake it 8x

I don't know but I've been told
When the music gets down in your soul
It makes you want to loose control
And there

Ain't nothin' wrong with that
Ain't nothin' wrong with that (I'm tellin' you)
Ain't nothin' wrong with that.
(Hollywood or in the hood. I'm tellin' you)
Ain't nothin' wrong with that.
(Suit and tie or tie-dye. I'm tellin' you)
Ain't nothin' wrong with that

It don't matter

Fanfare Ciocarlia & Esma Redzepova - Stockholm 2007

image14image15image16image17image18image19

Alter Ego

image13

TAKE IT EASY WHEN YOU TALK TO ME!!