att leva är att dö för något


Ingen av oss skulle ha något att leva för, om vi inte också hade något att dö för






Behöver jag tillägga något mer, eller talar meningen för sig själv? En självklar mening. Ibland räcker det få ord för att beskriva...

My sooo future husband!

image12

uhu

I have this theory that if we're told we're bad
Then that's the only idea we'll ever have
But maybe if we are surrounded in beauty
Someday we will become what we see
'Cause anyone can start a conflict
It's harder yet to disregard it
I'd rather see the world from another angle
We are everyday angels
Be careful with me 'cause I'd like to stay that way

Coo-Coo

har hakat fast med pluggeriet, kommer ingen vart, För mycket, Men det ordnar sig always =) Ska försöka läsa ut ena boken idag med. Men anfiiis bok är roligare att läsa, eller kanske inte rolig men mer spännande. En jädrans bra bok. Kan inte låta bli att bli pissed of på hookers när jag läser den, men även på askukar som utnjyttjar tjejer. asholes.

Hursom. Trevligt med fika idag=)

Nu snart är det Stockholm. fucking helvetes tjat det blir om det men det skiter jag i, dom som inte vill läsa om min stockholm visit behöööver inte göra det! Men dagarna närmar sig när jag får se legenden herself! Kan ju då skryta med att inte ens min mamma har sett henne, eller någon annan släkting. hehe, och dom hade ju ändå större chans att se henne då. På den tiden. In your face oldies! hehe. Massa kort kommer det bli iallfall. och så är jag Besviken på att borracha inte köpte biljett i tid. nc nc nc.

Så på fredagen blir det en massa stress hit och dit. Har verkligen ett fullt schema, HUR fan ska man hinna med allt på två dagar? Måste ta hand om mina egna biznis med. Får helt enkelt skippa vissa saker. Tyvärr. Hade hoppats på att få träffa Johan och Ola. Dom borde jag faktist prioritera mer än andra idioter. Men ska se vad herrarna har för sig. Kanske kan pressa in en liten fika med vardera =) Om johan nu är tillbaka från Kosovo då. Hoppas. hihi.

Ohhh sen ska jag träffa Linda. Och även där blir man lite besviken. VAD VORE VÄRLDEN UTAN BESVIKELSE? tråkig? Thats life. Tänker inte ens bry mig, kunde inte bry mig mindre heller. Ska bli kul att träffa ann the killer med.

Och så har bylent sms-bombat mig idag. Seriöst killen är ju...vad han nu än är. lite synd om honom kanske. Det är inte ömsesidigt. men han är söt och trevlig:D en liten reserv kanske? Usch vad hemsk jag är! hehe. Leo skulle ju bara ringa och blåsa mig men lyckades inte, Finns en enda person som har lyckats blåsa mig, det är linda. Hon vet vilka trådar hon ska dra i.

gänget ska till Malmö den tredje på konsert, synd att jag är i stockholm då, Får ta det en annan gång. För resten av månaden ska jag svälta oooohh vad spännande det ska bli. Kan ju passa på att försöka sluta röka med. Har blivit mycket rökning på sista tiden. Men det är för att man inte har något bättre för sig så man röker.

Bajs-hemtenta nu....oh får nästan lust att få ett touretts-syndrom anfall!!!!!!

I love my monKey Coo-Coo <3

image11


My Monkey

I had a little monkey
I sent him to the country and I fed him on gingerbread
Along came a choo-choo, knocked my monkey coo-coo
And now my monkey's dead
At least he looks that way, but then again don't we all
(what I make is what I am, I can't be forever)
I had a little a monkey I sent him to the country and I fed him on
gingerbread
Along came a choo-choo, knocked my monkey coo-coo
And now my monkey's dead
Poor little monkey
'Make you...break you...make you...break you...lookout'
(what I make is what I am, I can't live forever)
We are our own wicked gods
With little g's and big dicks
Sadistic and constantly inflicting a slow demise
I had a little a monkey I sent him to the country and I fed him on
gingerbread
Along came a choo-choo, knocked my monkey coo-coo
And now my monkey's dead
The primate's scream of consonance is a reflection
Of his own mind's dissonance

image9

=(

ouff vilken kväll. Jävla Dino Merlins fel. Blir alltid sånhär när jag lyssnar på hans låtar. För dino merlin står för kosovo 2005 och allt vad det innebär. Jag blir så extremt känslig,väldigt nostalgisk för att inte tala om blödig. Helt sjukt vad dom låtarna kan få mig att känna. Återuppleva. Fuckin´shit. Kosovo 2005 är Lola, som hon en gång i tiden var. inga bekymmer. inga ALLS. Non so ever. Hela världen framför mina fötter. Varje dag var den bästa.

Hur ska man kunna få uppleva såna dagar igen? Saknar senaver & sebahat, något så extremt mycket. Där var jag alltid välkommen och dom tog hand om mig. Jag älskar dom mer än själva livet. Så är det bara. Saknar dom så det gör ont. Underbara människor.

efter utbildningen så försvinner Lola från sverige för alltid.

Scissor Sisters

MMMMMmmmmm....OH LA LA!

Njami Mami

Seksi Keksi


image8

Digital Monkey

ouf, vad glad man blir av att spendera pengar och köpa sig fina saker =) Trots att man får dåligt samvete...
Men nu har jag köpt min digital monkey, och det ska ni veta att det är endast för Esma´s skull. Så jag kan fota den gudinna. Queen of Gipsys! ohh...hihihi. längtar så damn mycket. Fattar inte att man kan längta SÅ pass mycket. Så har jag köpt lite andra saker, med andra ord jag kommer få leva på vatten o nudlar resten av månaden. Kommer nog få svälta. Men esma är värd vartenda penny. (fick ringa mamma o förvarna henne om att jag, eventuellt kommer tigga lite pengar av henne.) Men nej, jag svälter hellre. hehe

Jag undrar var som försigår i denna fina byggnad jag bor i. Idag så är det ett stort jävla hål mitt i trapp-uppgången. Och för tre dagar sen när jag skulle handla kom det fram en trevlig herre, och sa: "ursäkta, lite pinsamt att fråga....MEN ÄR DET HÄÄÄÄR AA HAR SINA MÖTEN?" eeh...nej svarade jag. tänkte bjuda på en öl först, men det kanske inte hade varit så bra =)

Och imorgon kommer Tina den fina, som alltid blir stucken av bina =) ohh...det ska bli funny bunny =) En hel dag med underbara tina. hihi. Och på lördag får jag besök från varberg, det ska med bli kul, Ser framemot det.

uh, lite trött efter flera timmar i stan. Började med att luncha med Anna. Och slutade med en mindre summa på bank-kontot. Ahhh.....nu ska jag nog plugga. Mjum!!

POSE!!
image6

Learn ashole!

image5

Kalmar igen

Heldag i skolan. Boring. Fick besök av Anna idag, det blev lite intressanta frågor där =) meningslös dag. Brorsan ringde idag och bad mig komma till Kalmar på fredag. Visst...ska flänga runt som en idiot? Men, eftersom stackars saten har gått och förlovat sig, så tyckte han att jag borde komma. HAHAHA...kunde seriöst inte vara mer glad. Happines. Tina är en underbar tjej, som förtjänar mig bror. hihi

Orkar inte åka till kalmar. orkar inte med så mycket egentligen. Usch, den där känslan som jag hade innan jag flyttade till Kosovo, smyger sig fram igen. i dont like that. För det innebär två saker:

1. Att jag skiter i vad jag känner. och fortsätter och fortsätter.
2. Jag gör som sist, tar en väska och lämnar allt.

Det sistnämnda vill jag egentligen inte göra, det är fegt att bara sticka. faktist. Men så damn skönt att slippa....allt.

HURSOM...så på fredag blir det iallafall Kalmar. Men det är bra, tiden går snabbare, för jag längtar till Stockholm. very much so. Nu ska jag brygga kaffe och läsa till tre på morgonen annars så tar jag mitt liv, utan tvekan.



Scareface

Chilli chill day. Orkade inte gå upp på morgonen, så damn trött. Nu har jag kommit för sent till varje gruppmöte vi har haft. HAHA...bra intryck man ger va? Men snart är vi färdiga med shitten. Skönt. Sen är det tusen andra saker jag måste göra klart med...

Tjötade lite med Linda i telefon. Hon får mig att landa på jorden ibland. Such a dreamer i am sometimes. Dags att inse att man är trots allt 24 år, och att man ska vara realistisk och så ska hon komma till kalmar och fira jul, yeeaahh. Hoppas jag befinner mig i Sverige då, ska kanske åka till Kosovo med mamma igen.

Sen så tog jag mig in till stan för att träffa Ann-sofie. Det var niicce att träffa henne igen. Söta presenter. hihi. Den lilla söta vodoo-dockan var bara bäst. Undra vem man ska köra lite vodoo på? Ska tänka på något offer. HAHA...nä men det var kul kul att se henne igen...indeed. It was

men...nu orkar jag inte skriva...


Min vodoo-docka heter Scarface.

image3


Hell-day

ouuff, what i day. Slutade jobbet vid åtta på morgonen. (förresten skönt att jobba...jesus jag saknar att jobba. SERIÖST). Sån dryg natt, men gick förvånansvärt fort. Råkade slumra till där en lite stund tror jag...ehh.

Sen var det hem och packa ner allt, för att sen dra till cafét och kolla igenom lite papper och säga hej till Leo och Drena. Känns som om jag inte träffat min mamma alls dom här dagarna jag har varit där, Har typ sett henne i två timmar allt som allt. Så mycket annat att göra...men nästa gång ska jag låsa in morsan i ett rum och säga: "Talk to me...mama!"  nått i den stilen.

Hade iallafall trevligt hos leo och drena. Gud vad vi är omogna ibland. Ett gäng 20 + som sitter och busringer till vänner. Men det var så klockrena saker man sa, och så många man blåste, hoho. Träffade Aida och hennes polare Alex. Sjysst att möta upp mig och bjuda på kaffe. Ibland uppskattar man småsaker. Eller inte ibland utan oftast. Det blev iofs bara att vi sågs i tjugo min, för sen kom busshelvetet.

Kunde sova lite i bussen iallafall,men inte så mycket för bakom mig satt det två fjortisar och jag tror dom var döva, för dom SKREK när dom pratade. Funderade starkt på att be dom hålla käften annars skulle jag slå in deras pannben. Men undvek det...hehe.

Så...fuck jag står inte ut med denna ensamheten. tyck synd om mig folk! Känns helt sjukt, är alltid van att ha folk runtomkring mig. Alltid alltid alltid. Samtidigt som jag älskar att vara ensam, helt ensam. kanske inte en längre period. Det var dagens klagande. Och sen måste jag klaga på att min hyresvärd är utvecklings störd. Någon form av störning har han. Han borde ha fixat några saker i lägenheten för en vecka sen. Få bli ett samtal till han i veckan. You whanna hear a bitch talk? WEELLLL soon you will, ashole!

Annars har jag tvättat. och mitt mjukmedel luktar typ....som en irländsk gård. FAST EN BRA LUKT. ta bort kossorna och fåren från gården, och alla andra djur...och så tänk lite blommor och grönska...usch jag kräks. jag HATAR allt som har med natur att göra. jag förstår inte hur man kan tycka att svamp-plockning är underhållande. Eller orientering. Eller att man sitter vid någon sten och "iakttar dom vackra fåglarna"...eller bara sitter med sin lover och knarkar naturluft. För det gör dom här natur-nissarna. Dom blir höga av naturen....

Lite bitter är man allt idag.

Borde sova, är helt utmattad.

Förlåt fader ty jag har syndat

I brist på annat, så tänkte jag skriva ner lite olika bekännelser som folk har gjort i en psyko bok som jag hittade på jobbet ("BIKTEN"),,,,damn vad sjuka människor det finns, garvade ordentligt.

När man är anonym så är man sitt rätta jag. Det tror jag iallafall,då kommer allt skit upp till ytan. LET`s start the freakshoooow :

"jag har lovat att flytta ihop med mitt ex för att få tillgång till snabbare bredband,men hon tror att jag älskar henne och vill vara ihop igen" // Per, 24, student

"Min kompis vet inte att jag är far till ett av "hans" barn. Han misstänker inget och ger barnet en bra och trygg tillvaro" // Anonym, 37 år

"Jag har alltid varit rasistisk. men nu på senare tid har jag hela tiden drömt om att få en stor negerkuk upp i arslet. Jag är inte bög, men ändå så vill jag veta hur det känns. Jag vet inte vad jag ska göra" // Kille 30 år

"Lever ett otroligt städat liv, med bra jobb,lön, förmåner och familj, men med en massa stress och press. Alla kraven gör att jag ibland känner att jag skulle vilja göra något helgalet som att springa genom korridoren med en K-pist och skjuta alla andra på kontoret. Allt bara för att alla andra att hålla käften och sluta ställa krav" // Leif 50 år, marknadschef

"förra veckan fick jag tag på någons kontokorts-nummer på nätet, och använde det till att beställa smuggelsprit till Jehovas vittne på andra sidan gatan" // Anonym

" Jag var på badhuset för några dagar sen, och hittade helt fulla schampoo och balsam (sån där dyr salongsort) som någon hade "glömt". Jag skyndade mig att packa ner det i väskan, sen när jag badat klart så frågade en tant om jag hade sett någon som råkat ta hennes flaskor. Jag sa nej...jag tror inte hon trodde på mig...men jag skiter i vilket! Nu får jag fint hår! Dessutom kissade jag i vattnet innan jag steg upp" // Anonym

" Jag är engagerad vänsteraktivist och säger att jag hatar överklassen,  men samtidigt så har jag själv en adlig släkt och flera tusen i banken" // Ewa 39 år

" jag är arbetsgivare. Jag gillar att vara elakt mot min personal. Njuter verkligen när jag kommit på att någon gjort fel. Kan älta det i flera månader, genom små gliringar. Blir det tillfälle att ge någon varning så är det en högtidsstund, särskilt om personen börjar gråta. Jag letar efter fel för att kunna dra personalen i gruset. Jag älskar att vara arbetsgivare. Kanske är jag bara uttråkad?" // Anonym 47 år, egen företagare

"Jag äter mitt eget snor"  // Fredrik 28 år, egen företagare

"Jag har vid flera olika tillfällen onanerat i min bil. Borde tilläga att detta har skett när jag har kört omkring" // Anonym

"Tycker att min systers ungar verkligen är världens FULASTE barn. Hon tror de är jättesöta och jag ljuger och säger att dom är söta. Herregud! Det är ju min egen syster" // Anonym 30 år

"Jag kissar alltid i bassängen när jag är i badhuset "// Kristina 42 år, Psykolog

"Jag har fått mani på att onanera på jobbet. Jag gör det varje kafferast på herrtoan och sen sprutar jag i behållaren för tvål. Ingen har märkt det än för det blandas med tvålen" // Anonym bankanställd

"Jag är mytoman. Har till och med sagt till mina vänner att jag går på behandling för mytomani. Men det gör jag inte" // Marie

" En gång när jag sov över hos min pojkvän och han gick på toa så bestämde jag mig för att kolla lite i hans skåp. Det jag hittade kan man, minst sagt, säga att det skrämde mig...i en byrålåda hittade jag ca 23 plastpåsar med torkat bajs i. Nu undrar ni kanske hur jag kunde veta att det var bajs i, och dels luktade det när jag väl fått upp en av påsarna, och dels så upptäckte jag att det fanns etiketter på dem. Där det stod datum, och beskrivning på bajset...typ att det luktade mynta, eller att det liknade tigerkaka till färgen. Behöver väl inte säga att jag gjorde slut med honom ganska snabbt...

Han är nu en dokusåpa kändis och skulle dö om detta kom ut" // Anonym

" jag brukar ljuga på internet och säga att jag är bulimiker. sitter på pro-ana/mia-sidor och mailar med massor av folk med olika ätstörningar. jag ljuger om hur länge jag har hållit på och nu håller jag t.o.m på att fasta tillsammans med en tjej i USA, fast jag äter jättemycket varje dag" // Anna 23 år, Student

" Jag jobbar som S.O.S - operatör, vilket betyder att jag tar emot samtal från personer i nöd. Jag anses dessutom som en av dom bästa på mitt jobb. Men det är jag inte. Jag brukar lägga på luren om det blir för jobbigt. Jag kallar uppringare för kärring, hora, bögjävel, psykfall och fittor när inga kollegor hör. Jag liksom viskar det. Dessutom brukar jag göra förvirrade psykfall som ringer, ännu mer förvirrade genom att inbilla dom saker så att dom blir ännu mer paranoida. Jag hatar att vara myndig. Egentligen vill jag röka gräs tills jag svimmar, ha sex med prostituerade, gå in på strippklubbar och skjuta folk med en uzi och genomföra planerade bankrån. Men jag bara fortsätter svara i telefonen och dö.// Anonym 35 år

"För kanske ett år sen skulle jag gå över ett övergångsställe. Där låg en tant på mage med huvudet i snön. Jag gick bara förbi. Jag känner mig hemsk. Fortfarande. // Sofia, dagisfröken

"Är utåt sett vegetarian, men äter hamburgare när ingen ser mig. // Alexandra, student

" Jag brukar fantisera om att döda stora mängder människor, när jag tex. tittar på fotbollsmatch tänker jag ofta vart jag skulle ha placerat sprängämnen på läktaren, hur mycket som skulle behövas och hur många som uppskattningsvis skulle dö. Det knäppa är att jag är Läkare..." // Anonym 38 år, Läkare

"Mina bästa vänner tror att jag är en ängel, ett omtänksamt helgon. Men dom vet inte att jag röker cannabis för pengarna jag stjäl från en välgörenhetsorganisation jag jobbar på" // Anonym 34 år

"Såhär till jul och nyår brukar min släkt komma hem till oss. Min morfar har ett dåligt hjärta och tar medicin för det. jag brukar gömma hans medicin och sen när alla i huset måsta hjälpa till att leta för att det är bråttom så kan jag triumferande "hitta" den. Jag får ofta pengar av morfar när jag "räddar" honom, // Anonym

"Varje gång jag ser en hund blir jag sugen på att placera foten under magen och lobba den. De ser ut att vara gjorda för det. En vacker dag blir det av" // Anonym

" När jag åker buss så sätter jag mig längst bak och busringer på varje hållplats. Eftersom jag är i 60-årsåldern behöver jag aldrig vara rädd för att någon kommer på mig, eftersom jag alltid tittar så där lagom barskt mot närmsta yngling" // tore 63 år, pensionär

"En gång låtsades jag vara handikappad för att ett gammal par skulle hjälpa mig öppna dörren". // Anonym


JAHA...bara en liten del av det som står i boken. Jesus christ vad sjukt folk det finns! HAHAHA...oh jesus christ. Hm...har så tråkigt. Sju timmar tills jag slutar. Ska nog ta och kolla på någon film. Sen efter att jag har slutat ska jag hem, hämta mina saker, för att sedan dra till Leo, och sen ta tåget till Halmstad. Jag kommer svimma av trötthet. jag ska sova.Helst i tusen år.

jag ruttnar!

En liten tanke:

Alla "grupper" / människor har fördomar ( Läste att forskningen har inte stött på någon grupp eller något folk utan fördomar sägs det) Det är bekvämt med fördomar för de ger människor en anledning att slippa ta kontakt med människor som är annorlunda. Fast, det går faktiskt att bli fördomsfri om man utmanar sig själv och verkligen anstränger sig att se den andre som en medmänniska först och främst.. Tror jag.

Men orka bry sig om det...

Jobbat idag, saknar att jobba. kan inte vara utan att jobba. Saknar mitt jävla café. Men har jobbat i två dagar nu och nu saknar jag det inte. hehe. Imorgon ska jag jobba på mitt andra jobb, mest för att jag orkar inte gå runt och inte göra någonting. MN BLIR JU KNÄPP!!

Så, kommer få jobba hela natten, utan att kunna sova. Då kan jag passa på att läsa i min kurslitteratur, för en gångs skull. Sitter hemma nu och har tråkigt. Alla jag känner är ute, men fuck orkade verkligen inte hänga med. Idag är en sån dag då man bara...inte orkar göra något. Trots att jag ruttnar av uttråkning snart. Jag står verkligen inte ut med detta jävla boring life, festa varje helg, hur kul är det? Eller menar, festa varje helg i sverige? För om jag hade varit någon annans stans hade jag festat varje dag. Eller så kan man ju inte skriva. Sverige är underbart, fast jag är så innerligt trött på allt.

Men nu ska man inte vara en bitterfitta! Saknar Linda och snart får jag träffa henne, hihi. Och det ska bli kul att träffa Hanna, och sen Alma - Vi Ses på Esma spelning sheffy sheffy =) Ska försöka hinna träffa Johan, får se om jag har tid, planerar alltid att träffa en massa, men till slut blir det att man inte träffar någon. Tidsbrist.  Och fick en inbjudan till en spelning i stockholm, skulle höra av mig när jag var där så skulle ola the musiker hålla en spelning för moi...näää så så söt =) Men orka

kommer säkert vara bakfull båda dagarna och endast orka dra för att köpa caffe latte.

hursom, kan inte beskriva i ord hur mycket jag har längtat efter att få se Esma (ihop med fanfare då). Det är helt sjukt vad jag längtar. Och det hade varit så helt sjukt kul, om Ann-sofie hade kunnat följa med. Följa med mig då.

synd.

nä...nu ska jag skicka lite mail till folk så dom blir glada när dom ser att dom fått ett mail...eller något sånt.



image2

Just Love this song

James Blunt - 1973

Simona
You're getting older
Your journey's been etched
On your skin

Simona
Wish I had known that
What seemed so strong
Has been and gone

I would call you up every saturday night
And we'd both stay out 'til the morning light
And we sang, "Here we go again"
And though time goes by
I will always be
In a club with you
In 1973
Singing, "Here we go again"

Simona
Wish I was sober
So I could see clearly now
The rain has gone

Simona
I guess it's over
My memory plays our tune
The same old song

I would call you up every saturday night
And we'd both stay out 'til the morning light
And we sang, "Here we go again"
And though time goes by
I will always be
In a club with you
In 1973
Singing, "Here we go again"

And though time goes by
I will always be
In a club with you
In 1973


Been and Gone



 

Vissa minnen är starkare än andra, och mer betydelsefulla. Vissa minnen vill man radera bort, andra vill man behålla för evigt. Minnen kan spela oss spratt. Vi kan komma ihåg vissa händelser på "vårt sätt", medans andra har upplevt just det specifika minnet på ett annat sätt.

Förut hakade jag upp mig på det som har varit. Alltid tänkt på det som varit och ältrat och helt enkelt filosoferat sönder vartenda minne.(nu skiter jag i allt som varit och bryr mig endast om det som kommer komma....) Men det är lite svårt ibland, för det dyker upp närsom. Ett minne då.  Här har man levt i 24 år, och ända så är ett minne av en person och händelse (det finns fler händelser med samma person). Eller rättare sagt det är en viss tid som man minns mest (eller "väljer" man att minnas just det?). En av den bästa tiden jag har haft, och samtidigt den värsta, där varje dag gick åt till att tänka och tänka, tills vartenda hjärncell tynade bort. Hur kan det vara så att en person kan få en att känna all världens känslor på en och samma gång? Som kan få tiden att stanna? Hur kan en enda person vända upp och ner på hela ens värld? Well...varken jag eller den personen har svaret. Men du lyckades iallafall.

En låt, en bild, en viss gata, vissa föremål påminner om dig. Och jag hatar det. Jag hatar att behöva gå den jävla gatan som påminner om dig, för trots att det har gått en tid så glömmer jag inte, Nu är det inte lika illa som förr, (inte alls) där vartenda sekund gick till att tänka på dig, Då jag knappt sov, eller orkade göra något annat än att tänka på dig. Eller en låt...flera låtar. Som får mig att känna exakt samma sak som jag gjorde då. Den där känslan av att du står framför mig, jag kan till och med känna din doft, och ibland lurar hjärnan en för blundar jag i några sekunder så kan jag svära att jag känner att du rör vid mig.

Jag vill radera hela dig ibland. DELETE. Men jag skulle för allt i världen inte vilja glömma vad du fick mig att känna, för trots att man hade dåliga perioder, så fick du mig känna det jag aldrig förr har känt. Fucking Minnen, dom är inte så bra ibland. Man kan haka upp sig. Man kan fastna i dom och älta i evigheter om varför varför varför man inte gjorde si och så. Men dom är mina och dom är en del av mig Så...allt har en mening. Saker sker av en anledning. Att vissa människor kommer in i ens liv är för att det finns en mening, och att dom försvinner har även det en mening. Den meningen kanske inte visar sig nu, men framöver. Vartenda person som du lär känna här i livet har något att bidra med - Du lär dig något. Spelar ingen roll om det är något betydelsefullt du får ut av denna personen eller inte.

Jag har inte lust att vara med om samma sak som ovan. Vill inte ha mer minnen.Vill inte bli påmind om en annan person till, så om man inte "aktar" sig så faller man igen. Och kanske är jag på väg,men så in i helvete heller att jag tänker låta det ske. En gång räcker, O andra sidan så var mycket mitt "fel", Mycket var mitt fel.

Så, man kan tillägna sitt liv åt att: Knulla hjärnan av sig med andra, No string attached.  Den personen ovan är kanske inte så speciell egentligen, Inte nu, men då var Du det. Fattar inte vad jag tänkte med då, för jag ser inget av det jag såg i dig nu.  För jag vet en som egentligen har mer än vad du någonsin hade och kommer att ha. Som är mer än vad du är och kommer att bli och om jag släpper in den andra så kan jag tänka mig att det blir flera gånger intensivare än vad det var med dig. Du hade egentligen inget. Men Denna personen har allt.

Och nu fick alla se att Lola kan vara djup och känslig!! Nu fick alla veta att Lolas hjärta en gång i tiden har krossats. Och att denna personen inte riktigt fattade...fattade inte du att du, DÅ var mitt svar på allt? jag borde kanske ha sagt det jag skriver nu, till dig. Det sa jag ju aldrig. Och det jag kände, kanske du inte kände på samma vis. Vad du än kände, mer eller mindre än mig så spelar det ingen roll. Du finns i mina minnen. Men du är inte vad du brukade vara för mig. Du är nu en som fick mig att tappa andan, SOM FICK mig att tappa andan. Nu känner jag ingenting för dig. Mer än att du är en viktig person i mitt liv. FINITIO.

Jag vet vad jag vill ha, men jag tänker inte ta det.

Jag är musik-sexuell