Goo Ebba it´s your birthday

oh ih ah ah ah...oh oh oh ahhhh...! yeah, oh la la li li at the la la, to the li li and hit it! Shake it, break it, make it, give it to me.


Ehm...yeah just det. Halmstad imorgon. Miss my apartamento. Har haft det väldigt nice i kalmar. Blev dock ingen utgång och fest som jag trodde. Man börjar bli gammal och vänja sig vid lugnheten. JAG DÖR! det ska fan bli skärpning på den fronten fuckin´shit!

Så...jag har inte träffat mille en enda gång. married woman nu...då glömmer man bort att leva och att träffa dom som bryr sig om en, byt hey du är gay! hahaha. Jag har träffat jessy och vali. Konstigt, dessa människor umgicks man med 24/7, då menar jag verkligen NON-STOP, and now? shiieett girls. Vali is still cool, i like her. Rest of them, tofflar.

Ehm...sötnosen biboo kommer på tisdag. ouuufff...nice =) missed her. a lot. Då ska det ses på oprah & eckhart + film. Sen på torsdag ska stockholm få besök av mig, äntligen en smart, snygg, socialt begåvad och relativt trevlig människa som ska komma och förgylla deras vardag. LOSERS!! hehe. Och nu ska jag till Ebba and hug her. Happy birtdhay you cute little sweeeeeeetttt thing. Such a cutiepie! Love you all. peace.


dance and be happy

oooohhhh HATA

jag hatar folk som har överdrivet många utropstecken i sin text.

JAG HATAR DET! (se och lär, nu kan man sätta in utropstecken, för det passar in i texten.

Änglahår och bönder

Wiiii wiiii wiiii. Jag gillar inte copycats. Jag gillar inte att obetydliga människor ska börja "skriva som jag" och sno mina personliga uttryck. Oh lord, get your own kännetecken. Get a life to. You can never become me, but you can try untill you die. HEHE. Hursom...jag är inte bitter, vem sa det?

Just nu sitter jag där jag satt för fyra år sen. Tingsryd - hästriket. Som det kallas. Sveriges absoluta rövhål, fast med rätt charmiga bönder. Kokta potäter föredras framför rysk kaviar. Självklart. För dom då. Egentligen kan jag inte fatta att jag tillbringade en hel sommar här. Herregud. Jag börjar få panik redan. Jobbet gillar jag, det är helt okej att servera och se asläcker ut, hehe. Men hallå...INGET LIV HÄR. det är mer liv i en grotta i Afghanistan, that´s for sure. Får iallafall umgås lite lonely med mami, det är härligt.

Imorgon åker vi tillbaka till Kalmar. På tisdag (måndag kanske) åker jag tillbaka till Halmstad. Trots att jag har saknat alla mycket så får jag pretty much nog efter några dagar. Längtar till min lägenhet.På sätt och vis. Längtar inte till halmstad, bara min lägenhet. ANYWAY! Snart kommer Carin hit och jag vet att jag kommer garva hela dagen efter det. Damn it was a long time since i meet her. "Lola jag har klippt av mitt änglahår,äääähh jag fick nog"....ÄNGLAHÅR...höga tankar om sig själv? HAHHAHA, damn she´s COOL!

Oh längtar till fjollträsket och Längtar till falafel-landet. och längtar efter min egna lilla speciella biboo-falafel! Jag får stå ut lite till...

thats it. Love!

Håll fred med din själ min vän!

Desidarata


"Gå lugnt mitt under larm och jäkt, och minns vilken frid det finns i tystnaden. Bevara ett gott förhållande till alla människor så långt det är möjligt utan att ge upp dig själv. Säg sanningen, lugnt och tydligt, och lyssna till andra även till de tråkiga och okunniga - också de har sin historia. Undvik högljudda och aggressiva personer, de sliter på humöret.

Om du jämför dig med andra kan du bli bitter och besviken: det finns alltid människor som är större eller mindre än du. Gläd dig åt dina framgångar likaväl som åt dina framtidsplaner. Var intresserad av ditt eget levnadslopp, hur obetydligt det än må vara, det är din säkra egenskap under tidens växlande lycka.

Var noggrann med dina penningaffärer ty världen är full av bedrägeri. Men låt inte detta göra dig blind för den dygd som finns. Många människor strävar mot höga ideal och livet är överallt fullt av hjältemod. Var dig själv. Visa i synnerhet ingen låtsad tillgivenhet: men var inte heller cynisk mot kärleken ty på livets ökenvandring, full av gäckande hägringar, är den beständig som gräset.

Tag råd av ålderdomen, låt ungdomens fordringar anspråkslöst stå tillbaka. Bygg upp själens styrka så att du är skyddad vid plötsliga motgångar. Men låt dig inte nedslås av ett inbillat hot. Många farhågor föds ur trötthet och ensamhet. Var mild mot dig själv men glöm inte en viss hälsosam självdisciplin.

Du är ett barn av universum likaväl som träden och stjärnorna: du har rätt att finnas till på jorden. Och antingen du har det klart för dig eller inte utvecklas universum i rätt riktning. Därför lev i fred med Gud, vem du än tror att han är. Och vad än din möda och dina strävanden går ut på, håll fred med din själ mitt i livets larmande förvirring. Med all sin bedräglighet, sitt slit och släp och sina svikna drömmar är ändå världen skön.

Var rädd om dig. Försök vara lycklig."

thank you for this text Lovisa...
once again, they all say the same thing but in a different way!

LÅT DUSH STANNA I SVERIGE! - Skriv på!

Dush Brahimi från Kosovo är 68 år är sedan tidigare nästan blind. Hon har också lungemfysem.
I Kalmar har hon 5 barn och 9 barnbarn som här kan ta hand henne. I Kosovo bodde hon tidigare i ett tältläger för några år sedan när sonen Remzi kom dit och räddade henne. I Kosovo finns endast en släkting kvar - som dessutom är 87 år.Trots detta vill nu Migrationsverket avvisa henne.

Protestera mot orättvisorna - Låt Dush stanna i Kalmar!

LÄNK : http://www.dush.nu/

bi & boo

Nu tänkte jag att jag skulle skriva lite. Det var ett tag sen jag satt och skrev sådär mycket. Anledningen är att jag har varit upptagen med annat, framför allt med en viss speciell lady =) Always in my mind.

Skolan går bra, har klarat av allt och kommer klara av allt annat! Än sålänge så har jag inte märkt av den där stressiga högskole-fenomenet. Visst är det mycket, men jag tar det som det kommer och stressar inte upp mig. I just go with the flow! Men jag har ändå lite dåligt samvete, för om jag bara ansträngde mig hälften så mycket så hade det blivit mycket bättre, men jag är nöjd. Very much so!

Dom sista två månaderna har varit...spännande. intensiva. underbara. lärorika. njutningsbara, helt otroliga två månader. Och fler ser jag framemot. Speciellt den sista månaden, den har varit Lovely! And Love is the word. För var dag som går så blir jag ännu mer fascinerad över mig själv och över biboo =) (thats her smeknamn!) jag heter boobi. HAHA.

I feel good. I feel alive. I feel that the whole world is in front of me. There is nothing i cant do. I can do everything. Och Eli inspirerar my. My spiritual guide! =)

På fredag åker jag till kalmar och blir borta i tio dagar ungefär. Ska bli skönt att få åka hem och ska se om jag kan jobba lite med. Man får aldrig nog av pengar, and i need them =) Ska försöka umgås lite med mina vänner. Har inte haft tid med det dom sista gångerna jag har varit i Kalmar. Ska se till att umgås mer med mamma, thats for sure! Har ett litet, litet projekt på gång, en liten hobby; Att ta reda på hur kvinnorna i min familj har haft det, vilka dom var, mer om deras bakgrund osv. Ska bli någon slags kvinnosläkt-träd. Ska börja med mamma. I wanna know everything. Sen kommer det fortsätta, med mormor, fastrar och mostrar osv. Ska iallfall börja lite smått, sen kanske detta projektet är något som fortsätter hela livet, men det är något jag vill göra och det ska bli så intressant. Så när jag har tid så ska jag göra det.

OCH den 27:e mars så blir det Shantel & Buccovina Club. OH LA LA, i said OH LA LA! Ska bli väldigt kul att få träffa alla. Ska bli kul att få träffa Ann-Sofie igen och se hennes söta lägenhet =) Och jag har saknat Linda!! Ohhhh vad jag längtar!

Kommer inte få träffa bi&boo på ett tag verkar det som, damn im gonna miss her. But as i said, she is in my mind 24/7. Denna otroliga människa. Underbara människa!

NU ska jag ut och gå lite, solen skiner. Sen ska jag sitta och läsa och framåt kvällen ska jag börja på min ena hemtenta. I feel great. And as always my friends....DANCE & BE HAPPY!

Eckhart Tolle & Oprah

Saturday evening. Kvinnodagen. Och vad gör jag? Jo, jag sitter hemma och har precis kollat färdigt på Oprah webb-seminarium, som handlar om boken " A new world" av Eckhart Tolle. VÄLDIGT intressant!

O andra sidan så har denna Eckhart mycket gemensamt med andra spiritual guiders. Samma sak sägs. In a different way. Och hoppas jag får boken snart så jag kan börja läsa den. Skulle rekomendera att gå in på oprah.com och följa det. Även om man inte läser boken så är det som att läsa boken, allt sägs där. Väldigt inspirerande.

och sen så har jag hittat en annan bra sida;

www.livshandboken.se

kolla även in; www.ninetypes.com


Det är många böcker jag ska läsa, alla är inspirerande! Och jag längtar till och läsa dom.

aaaannnndd.....dance & Be Happy!

KOLLA IN DETTA!!! AMAZING

http://www.mypowermall.com/Biz/Home/109437

http://www.mypowermall.com/Biz/Home/109437

http://www.mypowermall.com/Biz/Home/109437

http://www.mypowermall.com/Biz/Home/109437

http://www.mypowermall.com/Biz/Home/109437

http://www.mypowermall.com/Biz/Home/109437

http://www.mypowermall.com/Biz/Home/109437

http://www.mypowermall.com/Biz/Home/109437