kärlek till mina närmsta

Kärlek till alla som står mig nära, utan er vore livet ingenting. Är tacksam för min familj och mina närmsta vänner. Man borde sätta sig ner ibland och tänka på hur bra man har det. Och man borde sätta sig ner och fundera på vilka som är ens vänner egentligen. Den som verkar stå dig närmast kan ibland vara den som vill dig mest illa. Vad bra att jag redan har insett vilka dom är.

Tacksam för allt jag har, "gråt inte för det du inte har, utan var glad för det du har" (jag citerar mig själv). Det jag menar är att, jag bryr mig endast om mina närmsta. Er andra skiter jag fulltständigt i.

Och tro inte att jag bry mig, att jag sitter och tänker och väntar på dig. tro inte att du är min värld, och att jag inte klarar av att leva utan dig. För tro mig jag kan, och klarar mig bättre utan någon. Så, till alla som tror dom kan få a piece of me...no no. Vill jag ha något så tar jag det. Men du kan aldrig få mig.

Hoppas det blir av att vi åker till Malmö, sugen på att köra lite ringdans nu =) jjiiihhaaa!

kaffe-filter

Då har man flyttat in i rucklet. Såg ut som fan, har städat i tre hela dagar. Och idag har jag äntligen fått allt på plats, känns så damn skönt. Det blev skapligt, gud gav mig förmågan att inreda =) HAHAHA....nä men, har tagit med mig allt hemifrån, så...det jag har haft kommer jag ha. Tycker om det iallafall. Var i skolan i tisdags, skrev grupparbete. Kunde dock inte bidra med så mycket i och med att jag har varit borta i tre veckor nu, men det lilla jag kunde, kunde jag. Hursom helst. Imorgon skulle vi ha haft föreläsning, men det blir inget med det. Blir ett litet möte om kommande tenta (som jag inte ska delta i) för jag har varit borta då. Men när det e dags för omtenta då gör jag det.

Var en het disskusion om feminism. Ah...där fick jag alla att hålla käften. Otroligt vad många puckade tjejer det finns. Och dom är blivande sociologer? Hursom, många hade vettiga saker att säga. Så idag har jag varit i lägenhetet hela dagen, utom när jag gick för att köpa kaffe-filter och Comviq kompis 75. (hehe), sen köpte jag en pizza med. Så söta dom var som jobbade där, frågade om jag precis hade flyttat hit och jag kunde komma till dom när som helst om det var något jag behövde, "se oss som dina bröder". Yeah, vi sågs i tio min, och nu är vi plötsligt syskon. Hehe.

Ah...blattar är ju så bäst =) Vi dras till varandra. haha. ANYWAY...på fredag åker jag till Kalmar. Min mamma är så fäst vid mig, så det enda hon gör det är att gråta nu när jag inte är där, stackarn. Mami mami. Love! På lördag blir det eventuellt fest i malmö. jeeeaahh

ciao

Pain

Jag svär på att det är något fel på min hjärna. Det är en tumör eller något. ALLTSTÅ...den här smärtan...oh my god säger jag bara, hoppas ni inte får uppleva det någon gång. Har lust att slita av mig mitt huvud. Så ont.'


Ska nog till läkaren och kolla. Jag är så nojjig.


En burk panodil

Idag var jag så trött efter allt springande, så jag somnade i solariumet. Det var det skönaste jag har varit med om. Nästan. Och nu har jag en sån damn huvudvärk så jag inbillar mig att jag har en tumör i hjärnan. Seriöst, svimmar nästan av smärtan. Helt sjukt, det bara slog till...anyway.

har köpt lite saker till lägenheten nu. Jobbigt att flytta. Det bästa är att inte äga något. Att inte ha materiella saker. Att man inte är fäst vid något, eller någon för den delen. It fucks you up. Det man borde göra är att sälja /ge bort allt man har, och ha endast lite kläder, en ryggsäck, lite pengar och ett par skor. Sen får ens fötter ta en dit dom vill.  thats freedom my friend. Villa, hund och volvo är inte frihet. Trygghet är det, men inte frihet. O andra sidan så vill alla ha trygghet så småningom. Även jag kommer vilja ha det (?)

Anyway. När jag ser mig själv som gammal, så ser jag mig själv leva i ett varmt land, eller i Kosovo, taking it easy and chilling. Hoppas det blir så, dock har jag alltid sagt att jag kommer dö ung. En känsla jag har haft sen jag var liten. usch. Jävla idiot jag är.

lalalalalala

imorn blir det jobb. Och sen ska jag köpa en vuxen sak. En dammsugare...

tre saker som är tecken på att man är lite sådär vuxen:

*Strykjärn
*Plastburkar att lägga in mat som blev kvar
*En burk med Panodil hemma


och förresten så är jag en städ-fascist. Det ska vara my way, det ska vara rent. Det ska skina. Det ska blänka.

jaha, nu ska jag försöka och inte tänka på denna smärta jag har. Vilken huvudvärk. My head is gonna blow blow blow!


Children whants to be grown up

Nu har jag raderat alla gamla inlägg, it´s time for a nwe start. Eller något sånt. Sitter på jobbet och skriver, och vill sluta. Ska äta middag med min söta lilla kusin, som har fått för sig att hon har blivit vuxen. Så söt. Tänkte att jag skulle ringa min lilla syster och be henne följa med, så dom två kan få känna sig lite vuxna, dom små liven =)

Oh vad trött jag är idag. Längesen jag gick upp vid sex på morgonen, blev förvånad över hur lätt det gick egentligen. Men om två timmar så slutar jag. Skönt. Ska försöka hinna hälsa på Jessy och Mille idag. Kanske Valdete med. Får se om tiden räcker. Ska svenne-shoppa på IKEA (hihihi). Osthyvel måste jag ha med...

nä nu slutar jag

and here i come here i go

Well...ska börja ta tag i bloggandet igen. Inte för att det är så viktigt, eller för att jag är beroende som vissa. Egentligen så finner jag inget i det, rätt skönt att få skriva ibland kanske. För jag har fått en fördom. Att alla som bloggar är uppmärksamhets-kåta nollor som önskar och ber att andra ska läsa om deras liv, så dom kan få känna sig lite uppskattade? Så är det säkert inte alls...(Erhm...)

Nej men, det kan vara roligt att skriva, i brist på annan sysselsättning. Jag gillar att skriva. Seriöst. Jag älskar att skriva. Eh...nu börjar jag tjata. ANYWAY.

Ska man uppdatera lite?

* Bor numera i Halmstad och studerar Sociologi
* Mina två underbara systrar har gift sig. Det vackraste jag har varit med om *Love*
* Har precis varit i Kosovo. Njöt av varje dag. Wanna go back.

Så var det inget mer. Dagarna går och går. Och inte gör man så mycket. Man borde göra mer. Istället för att sitta här och skriva meningslösa saker så borde man hjälpa andra. Det borde man göra. Det vill jag göra. Så fort jag är färdig med min utbildning så drar jag ut i världen. Och gör nytta.

Saknar Linda. Oh att jag inte flyttade till Stockholm. Fast maybe in the future. Saknar henne. Saknar att bara sitta med henne och prata om gamla tider, och ta en kall öl, röka och chilla. Me and you forever. Vårt gäng kicks as =) Ska dock till Stockholm om en och en halv månad. Då blir det Esma Esma Esma Esma Esma!!! Ah Esma Redzepova. Musik för själen! Har längtat efter den här dagen länge. Ah, tack vare Alma a.k.a Sefika så började jag lyssna på denna queen of gipsys. En sångerska som mina föräldrar, och även mor/far-föräldrar har lyssnat på. Ej Alma...tack va. Tack för fan va:D

Hanna ska också med på konserten. Och om hon så som går tio sekunder innan konserten är slut så ska jag strypa henne långsamt inför alla på spelningen, HAHAHA. Jag ska vara den sista som går därifrån. Men det ska bli kul, hanna behöver lite Mulit-kulti i sitt liv =) OCH den 15 december blir det Marilyn Manson. Ahhh kan det bli bättre? Esma och Manson, oh la la. Den helgen stannar jag hos Hanna, och gud nåde henne om det sker samma misstag som sist. Man förlåter en gång, men endast en gång. Gud nåde dig! hihi. Sen blir det lite gay-dos när man väl är där. Ska queera mig lite tror jag. Och så träffa Linda off course. Kanske Johan och Ola med.

Pratade med schofii idag. Alltid lika nice och prata med henne och höra hennes röst. Waaeevvaa. HAHAHA. Lilla söta charmtroll. hihi. SAKNA. Se fan till att vara tillbaka från Thai snart.

På söndag blir det att flytta allt jag äger till Halmstad. De sista två månaderna har varit dom stressigaste i mitt liv, och dom två kommande kommer vara ännu stressigare. Fuck, varför inte bara skita i allt och alla och bara ta en väska och dra? Man kan alltid hitta jobb runt om i världen. Man vet aldrig, får jag nog så får jag nog, då kan jag få för mig att göra vad som helst.

imorgon blir det jobb, och sen IKEA, sen packa och på söndag beger jag mig till Halmstad.

Ann-sofie kom hem snart för fan.